Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

J-Lo ako drsná domina v latexe: Nahé prsia spútal iba tenký remeň!

Jennifer Lopez sa na obálke 10. albumu nechala zvečniť ako polonahá domina s obnaženým poprsím. Zobraziť galériu (11)
Jennifer Lopez sa na obálke 10. albumu nechala zvečniť ako polonahá domina s obnaženým poprsím. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Čím staršia, tým je viac sexi! Zatiaľ čo jej kolegyne s pribúdajúcimi rokmi naberajú na váhe a na odvážnejšie outfity si už netrúfajú, Jennifer Lopez vyžaruje viac sexepílu ako zamladi. Už onedlho síce oslávi 45. narodeniny, no pred objektívom sa bez mihnutia oka dokáže zhostiť úlohy zvodnej a zmyselnej bohyne. Pozrite, v akom erotickom outfite vystavila úplne nahé vnady.

Stále v top forme! Hoci si Jennifer Lopez vybudovala kariéru na oblejšom pozadí a krivkách v tvare presýpacích hodín, po štyridsiatke je štíhla ako prútik. Náročné tanečné tréningy sa na jej postave podpisujú tým najlepším možným spôsobom, vďaka čomu speváčka neustále dvíha latku. Najnovšie svojich fanúšikov prekvapila náhľadom na obálku už v poradí desiateho štúdiového albumu. Ten ponesie názov A.K.A. a dvojnásobná mamička sa na ňom predstaví ako dych berúca domina.

J-Lo pre titulnú fotku zvolila bordový komplet v podobe úzkej latexovej sukne s vysokým pásom a živôtika pozostávajúceho z prepletených remienkov. Tie zakryli len minimum pokožky a nechali tak vyniknúť speváčkiným holým prednostiam. Latino diva ovešaná šperkami pritom zaujme aj uhrančivým pohľadom a vyhladenou tvárou s vystúpenými lícnymi kosťami.

Úspešná hollywoodska a hudobná hviezda sa o dráždivý záber podelila prostredníctvom Twitteru, čím si okamžite získala tisícky obdivných komentárov. Našli sa však aj také reakcie, ktoré k pozitívnym zaradiť nemožno. „Buď podstúpila zväčšenie poprsia alebo ju upravili,“ napísal jeden z užívateľov medzi komentáre. „Samozrejme, že obálka jej albumu musí byť úžasná! Jej hudba totiž za veľa nestojí,“ pridal sa ďalší z diskutujúcich. Retuš by síce Jennifer zapierala márne, no na svoj vek vyzerá jednoducho fantasticky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu