Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najsexi šéfkuchárka hore bez: Rozpálili by tieto prsia aj vašu kuchyňu?

Sarah Todd sa síce zviditeľnila ako šéfkuchárka, no kedysi patrila k sexi modelkám. Zobraziť galériu (7)
Sarah Todd sa síce zviditeľnila ako šéfkuchárka, no kedysi patrila k sexi modelkám. (Zdroj: Rupert Kaldor)

LONDÝN – Spred objektívu rovno za sporák! Zatiaľ čo renomovaní kuchári a kuchárky si popri ochutnávaní ustrážia figúru len s ťažkosťami, Sarah Todd (27) sa aj po pôrode môže pýšiť postavičkou ako lusk. Odborníčka na gurmánske špeciality sa totiž v minulosti nezdráhala ani odvážnejších fotení. Pri jednom z nich sa predviedla hore bez a vystavila nahé prsia.

Sexepílu má na rozdávanie! Hoci diváci pri televíznych obrazovkách spoznali Sarah Todd ako šikovnú kuchárku zo šou MasterChef, momentálne sa môžu pokochať jej obnaženým telom na stránkach magazínu Culture. Brunetka totiž oprášila svoje skúsenosti z modelingu a zaspomínala si na pikantnú spoluprácu s fotografom Rupertom Kaldorom.

Sarah sa nechala zvečniť na skalnatom pobreží v náručí pohľadného modela. Na väčšine záberov síce pózuje v plavkách alebo oblečená, no našiel sa aj záber hore bez. Celá séria navodzuje dojem ľahkej erotiky, pričom kuchárska hviezda si za fotografiami stojí aj s odstupom času. Podľa jej vlastných slov totiž pred rokmi išlo len o bežný pracovný deň ako hociktorý iný.

„Venovala som sa modelingu od 18 rokov, mala som množstvo rôznych zákaziek – predvádzala som na móle pre Gucci a robila som kampane pre Seafolly. Takže keď som toto fotila, bol to deň ako každý iný, len ďalšie fotenie. Dvakrát som nepremýšľala,“ nechala sa počuť štíhla kráska. A aký má k výsledným záberom vlastne vzťah? „Nehanbím sa za ne, ako modelka som nabrala množstvo úžasných skúseností. Som na ne veľmi pyšná,“ dodala na vysvetlenie. V rozhovore pre spomínaný časopis naznačila aj to, že prácu manekýnky ešte definitívne nezavrhla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu