Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Škandál, aký J-Lo nerozdýcha: Zajačik ju podvádzal s týmito transsexuálmi!

Casper Smart podviedol svoju svetoznámu polovičku s transsexuálnymi modelkami. Zobraziť galériu (13)
Casper Smart podviedol svoju svetoznámu polovičku s transsexuálnymi modelkami.

LOS ANGELES – Idylke je koniec! Hoci nad vzťahom Jennifer Lopez (44) a o 18 rokov mladšieho Caspera Smarta okolie od začiatku krútilo hlavou, tanečník sa nakoniec dočkal uznania a spoločenskej akceptácie ako speváčkin rovnocenný partner. Všetku námahu a dôveru však takpovediac vyhodil von oknom – pikantnými aférami s transsexuálnymi modelkami.

Poriadne si zavaril! Zaspávať a prebúdzať sa pri jednej z najobletovanejších žien sveta je snom snáď každého muža na tejto planéte. Casper Smart sa takejto radosti dočkal, keď sa doňho zapozerala Jennifer Lopez a dokonca ho ako svoj sprievod začala uvádzať medzi hollywoodskou smotánkou. Svalnatý a potetovaný zajačik sa jej však nakoniec „odvďačil“ otrasným spôsobom. Latino hviezde nasadil parohy až s dvomi modelkami, ktoré sa narodili ako muži.

Casper sa mal podľa zahraničných médií prehrešiť už minulý týždeň, keď vyšlo najavo, že sa zaplietol s transsexuálnou modelkou menom Sofie Vissa. To, čo sa spočiatku javilo ako možný výmysel, sa však tento týždeň potvrdilo ďalšou romancou. Tanečník totiž podľahol aj inej transsexuálke – Xristine Marie. Sofie pritom tvrdí, že disponuje fotkami nahého Smarta a on si ju v Evinom rúchu odfotil tiež. V oficiálnom stanovisku však zatiaľ všetko poprel.

O tom, že J-Lo je na svojho záletného miláčika poriadne nabrúsená, svedčia jej pracovné cesty sólo. „Jennifer sa ním cíti opäť ponížená. Nebol pozvaný, aby ju sprevádzal do New Yorku. Casperovi dokonca oznámili, že nepôjde na Majstrovstvá sveta do Brazílie. Futbal je jeho najobľúbenejší šport, takže to musí byť preňho naozaj nanič,“ prezradil dobre informovaný zdroj z okolia prominentného páru. Ten zároveň potvrdil, že dvojnásobná matka svoj rozchod oznámi už čoskoro. Ešte predtým však urgovala právnikov, aby Smartovi pripravili zmluvu o mlčanlivosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu