Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kate Middleton v šoku: Princ George má iba 9 mesiacov – a už ho vyretušovali!

Princ George sa už v deviatich mesiacoch prepracoval na titulku magazínu. Pôvodný záber však prešiel výraznou retušou. Zobraziť galériu (9)
Princ George sa už v deviatich mesiacoch prepracoval na titulku magazínu. Pôvodný záber však prešiel výraznou retušou. (Zdroj: Us Weekly)

LONDÝN – Pre médiá nie je dosť rozkošný? Niet najmenších pochýb o tom, že britský následník trónu je už takpovediac od plienok jedným z najsledovanejších detí sveta. Ani samotnej Kate Middleton (32) by však zrejme nikdy nezišlo na um, že malý Princ George potrebuje akékoľvek grafické vylepšenia. Po zhliadnutí titulnej strany amerického magazínu tak zrejme neverila vlastným očiam. Jej milovaného synčeka digitálne upravili.

Bolo to naozaj nutné? Vo svete šoubiznisu a obzvlášť reklamy nie je nijakým tajomstvom, že celebrity na oficiálnych záberoch podliehajú cenzúre a tvrdej práci retušérov. Tomuto nepísanému pravidlu sa najnovšie neubránil ani len 9-mesačný Princ George, ktorému čerstvé vydanie magazínu Us Weekly venovalo titulnú stranu. Na každej z fotografií ho tvorcovia čísla poriadne „prifarbili“.

Jediná ratolesť mladého kráľovského páru uplynulých desať dní strávila spolu s rodičmi na oficiálnej pracovnej ceste u protinožcov. V rámci tohto dobrodružného pobytu vzniklo obrovské množstvo záberov, na ktorých médiá Princa Georgea nenazvali inak ako mimoriadne roztomilým chlapčekom. Magazín Us Weekly mu však na každej z fotiek dodal ružovejší nádych pokožky predovšetkým v oblasti líčok. Retušou však prešli aj jeho oči, ktoré dostali oveľa zelenší odtieň.

Aj keď budúca kráľovná k tejto záležitosti nepodala žiadne stanovisko, jej priaznivci v internetových diskusiách prejavili pohoršenie. „Tak spoznáte, že retuš v časopise zašla priďaleko – keď vyretušujú už aj bábätko,“ vyjadril svoj odmietavý postoj jeden z čitateľov. Vojvodkyňa z Cambridge tak aj vďaka takýmto prešľapom zrejme nad spoluprácou s magazínmi v budúcnosti uvažovať nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu