Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kráľovská rodinka na titulke: Kate opuchnutá, Williamovi zmizla plešina!

Princ William s manželkou Kate a synčekom Georgeom na obálke magazínu Zobraziť galériu (9)
Princ William s manželkou Kate a synčekom Georgeom na obálke magazínu (Zdroj: Vanity Fair)

LONDÝN – Zgustli si na nich grafici! Aj keď sa členovia britskej kráľovskej rodiny profesionálnym foteniam pre magazíny oblúkom vyhýbajú, z času na čas sa na titulných stranách predsa len objavia. Na tú poslednú sa však zosypala spŕška poriadne ostrej kritiky. Očarujúca Kate Middleton (32) sa usmieva s opuchnutými očami a Williamovi (32) umelo prirobili vlasy.

Plešina Jeho výsosti je tabu! Tak vyznieva najnovšie vydanie americkej verzie časopisu Vanity Fair, ktoré jeho tvorcovia zasvätili urodzenej rodinke z Britských ostrov. Práve tá sa totiž chystá na oslavy prvých narodenín spoločného potomka. No zatiaľ čo malý George pôsobí ako roztomilá buchtička, jeho otec s rednúcimi vlasmi sa nevyhol do očí bijúcej retuši. Na hlave mu akoby zázrakom pribudol hustejší porast.

Fotografia, ktorú spomínané periodikum použilo, pochádza ešte z oficiálnej návštevy austrálskeho kontinentu. No zatiaľ čo vačky pod očami budúcej kráľovnej zostali nedotknuté, Williamova plešina už nebola žiaduca. Tvorcovia augustového čísla pritom tvrdia, že k výraznejším retušérskym úpravám nedošlo: „Neupravili sme obálku tak, aby to vyzeralo, že Princ William má viac vlasov. Použili sme paletu farieb vhodnú pre plagáty. Pretože je to fotka na titulke, farby sú bohatšie, majú sýtejšiu grafiku, sú žiarivejšie.“

Magazín Vanity Fair ale zároveň priznal, že do hry pred tlačou vstúpila aj práca s tieňmi. Tmavšie odtiene na Williamovej hlave, ramenách a na tvári mali vraj docieliť, aby vo svetle vynikol práve malý George. Zaujímavé pritom je, že vojvoda si takéto vylepšenia vonkoncom nevyžaduje, práve naopak. So stratou vlasov sa postupne zmieril a dnes dokonca neváha pomerne ostro vtipkovať na vlastný účet. „Má viac vlasov ako ja, vďaka Bohu,“ utrúsil William krátko po tom, čo jeho prvorodený potomok prišiel na svet.

Spoznajte do detailov príbeh Williama a Kate v novej knihe s názvom Kate - Budúca kráľovná. Teraz za akciovú cenu a s vyzdvihnutím na 50-tich miestach zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu