Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO ako z filmu: Kate Middleton zdesená, Princ William totálne zúfalý!

Kate Middleton a Princ William v situácii, kedy sa neubránili silným emóciám. Zobraziť galériu (17)
Kate Middleton a Princ William v situácii, kedy sa neubránili silným emóciám. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Nechali sa uniesť! Všade, kde sa kráľovský pár objaví ruka v ruke, prekypuje dobrou náladou a rozdáva úsmevy na všetky strany. Tento týždeň sa však monarchovia postarali o poriadny rozruch výrazmi tváre, na aké u nich nikto nie je zvyknutý. Kate Middleton (32) kričala hrôzou, jej manžel si zaboril hlavu do dlaní. Čo sa im to stalo?

Nechali sa strhnúť silnými emóciami! Vojvodkyňa z Cambridge je pri svojich charitatívnych aktivitách mimoriadne obľúbená aj preto, že z nej vyžaruje obrovská dávka empatie. A ako sa zdá, nijako za ňou nezaostáva ani zákonná polovička. Princ William vzal svoju nádhernú manželku na dôležitý zápas, kde sa z nich vykľuli oduševnení fanúšikovia tenisu. So svojím krajanom Andym Murraym totiž prežívali každý jeden úder.

Keďže si vrcholový športovec z minulého ročníka turnaja vo Wimbledone odniesol cenné víťazstvo, aj tentoraz vstupoval do hry s veľkými ambíciami. Ani podpora urodzeného páru však nestačila na to, aby Murray doviedol duel do úspešného konca. V troch setoch podľahol bulharskému hráčovi Grigorovi Dimitrovovi, z čoho hostia v kráľovskom boxe neboli vonkoncom nadšení. Na tvári vojvodkyne Catherine sa miestami zračilo zdesenie, z Williama sršalo zúfalstvo. Išlo však len o momentky, ktoré atmosféru zápasu a náladu mladých monarchov nijako nepokazili.

Zaujímavosťou je, že tenista sa s manželmi pozná osobne a vníma ich ako veľmi milých ľudí. Kate totiž neváhala a poslala britskej jednotke po minuloročnom triumfe gratulačný list. „Má neuveriteľný rukopis,“ rozplýval sa Murray nad týmto príjemným prekvapením. Po nečakane prehranom zápase sa tento rok z rovnakého pozdravu tešiť určite nebude.

Spoznajte do detailov príbeh Williama a Kate v novej knihe s názvom Kate - Budúca kráľovná. Teraz za akciovú cenu a s vyzdvihnutím na 50-tich miestach zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu