Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Čerstvá kráľovná Letizia: Ohúrila krásnou tvárou aj postavou študentky!

Španielska kráľovná Letizia je nielen krásna, ale aj mimoriadne štíhla dáma. Takto útlo pôsobí pri vlastnom manželovi. Zobraziť galériu (12)
Španielska kráľovná Letizia je nielen krásna, ale aj mimoriadne štíhla dáma. Takto útlo pôsobí pri vlastnom manželovi. (Zdroj: profimedia.sk)

MADRID – Návrat do študentských čias? Hoci španielska kráľovná Letizia (41) bola korunovaná len nedávno, je na najlepšej ceste stať sa miláčikom národa. Vďačí za to nielen sympatickej tvári, ale tiež ukážkovej štíhlej figúre. Tento týždeň hostila študentov, medzi ktorých zapadla ako ich rovesníčka. Jej krása v dokonalom outfite vyrážala dych.

Reprezentácia na najvyššej úrovni! Keď v Británii na kráľovský dvor zavítala nežná Kate Middleton, okamžite si našla davy obdivovateľov. A o podobné reakcie sa postarala aj španielska princezná Letizia, ktorá nedávno po boku manžela Felipeho zasadla na trón. Včera na domácej pôde privítala študentov a zaspomínala si na časy, kedy sama drala univerzitné lavice. Nestarnúcou tvárou a štíhlou líniou by do nich zapadla aj po takmer dvoch desaťročiach, veď posúďte sami.

Letizia svojich hostí z miestnej univerzity privítala v paláci Zarzuela. Nahodená v ľahkej kvetinovej sukni a v ružovom svetríku pôsobila mimoriadne mladistvým dojmom. Ten umocňovala jej ukážková postavička, ktorá vedľa urasteného kráľa pôsobila krehko a veľmi útlo. Ak by očarujúca členka kráľovskej rodiny o sebe tvrdila, že je takisto študentkou, zrejme by ju za klamárku nikto nepovažoval.

Letiziu a vojvodkyňu z Cambridge okrem krásy a mimoriadnej obľúbenosti u krajanov spája najmä fakt, že v ich žilách nekoluje modrá krv. Španielska zástupkyňa monarchov totiž vyštudovala novinárčinu, ktorej obetovala celú svoju mladosť. Princeznou sa stala až po tom, čo sa do nej bezhlavo zaľúbil nasledovník trónu Felipe. Podobne ako Kate Middleton, aj Letizia je považovaná za „čerstvý vánok v monarchii“. Kvetnatých prívlastkov má pritom ešte ďaleko viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu