Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zdržanlivá Kate Middleton nahodila hlbší výstrih: Aha, čo z neho vykuklo!

Očarujúca Kate Middleton si v predklone neustrážila hlbší výstrih. Zobraziť galériu (8)
Očarujúca Kate Middleton si v predklone neustrážila hlbší výstrih. (Zdroj: SITA)

ADELAIDE – Prekvapila! O dámach z kráľovskej rodiny je dobre známe, že svoju garderóbu precízne volia tak, aby si ženské partie chránili za každých okolností. Tento protokol dôsledne dodržiava aj Kate Middleton (32), ktorá však na pracovnej ceste u protinožcov odhalila viac, než mala v pláne. Paparazzov totiž vpustila do výstrihu.

Stačila chvíľka nepozornosti! Aj keď sa vojvodkyni z Cambridge už zopár nehôd s nadvihnutou sukňou pritrafilo, svoj dekolt si vždy precízne strážila. Výnimka prišla až tento týždeň, keď si to v rámci oficiálnej austrálskej návštevy namierila do Adelaide. V okamihu, keď sa predklonila, aby prehodila zopár slov s malou fanúšičkou, zradil ju hlbší výstrih v tvare písmena V.

Kate Middleton sa tentoraz predviedla v nežnej, elegantnej kreácii z dielne svojho obľúbeného módneho domu Alexander McQueen. Vlnený outfit v odtieni pastelovej ružovej farby na pôvabnej mamičke pôsobil mimoriadne žensky. Rovnako tak aj okamih, v ktorom sa budúca kráľovná predklonila a nechala fotografov zvečniť to, čo nosí vo výstrihu.

Napriek tomu, že pobyt u protinožcov prebieha nanajvýš hladko a príjemne, kráľovský pár sa nezaobišiel bez smutných chvíľ. Tie spôsobila správa, že mladší brat manželky Princa Charlesa náhle zomrel. „Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge zostali zarmútení, keď sa ráno dozvedeli správy o smrti Marka Shanda. Ich myšlienky sú s vojvodkyňou z Cornwall a jej rodinou,“ píše sa v oficiálnom stanovisku. Camillinho brata našli v bezvedomí po tom, čo si vychutnal cigaretu vonku a vrátil sa naspäť do izby newyorského hotela. Príčinou smrti sa stal pád s následným úderom do hlavy.

VIDEO: Princ William a Kate Middleton sa nezdajú... Takto sa priúčali DJingu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu