Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nahá či oblečená? Herečka pred 40-tkou vyrazila v priehľadnom a naostro!

Maitland Ward na premiére snímky A Haunted House 2 provokovala v riskantnom outfite bez spodnej bielizne. Zobraziť galériu (4)
Maitland Ward na premiére snímky A Haunted House 2 provokovala v riskantnom outfite bez spodnej bielizne. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Odvaha jej nechýba! Aj keď Maitland Ward (37) nepatrí k príliš známym hereckým hviezdam, po nedávnej pikantnej premiére je paparazzom predsa len o niečo povedomejšia. Na červenom koberci totiž ich objektívy dráždila neuveriteľne riskantným outfitom. Prsia a rozkrok ledva zakryli centimetre látky.

Koledovala si o šteklivú nehodu! Hoci hollywoodske celebrity na spodnú bielizeň „zabúdali“ aj v minulosti, čoraz častejšie sa v spoločnosti objavujú také, ktoré celkom nahé telo vystavujú v priehľadných kreáciách. Naposledy sa o rozruch tohto formátu postarala Maitland Ward, ktorá sa zjavila na premiére filmu A Haunted House 2. Od čistej katastrofy ju doslova delili milimetre.

Plavovláska sa už síce myšacími krokmi blíži k prahu štyridsiatky, no to ju neodradilo od toho, aby si to pred zástupcov médií namierila v odvážnych minišatách ako vystrihnutých z erotického klubu. Tie pozostávali z priesvitného materiálu, pod ktorým chýbali akékoľvek kúsky najspodnejšej vrstvy šatstva. Intímne partie tak pred objektívmi zakrýval len kúsok čiernej látky v tvare kríža. Necudnej herečke pritom po celý čas vykúkali obrysy poprsia aj guľatého zadku.

Maintland je už sedem rokov vydatá za realitného agenta a v televíznom svete ju preslávila rola v seriáli Boy Meets World. Ktoré ďalšie veci by ste o nej len tak nezistili? „Som certifikovanou inštruktorkou jogy, som prirodzená blondínka a Maintland je moje stredné meno. To prvé je Ashley,“ nechala sa hviezdička počuť v dávnejšom interview. Dnes zrejme prežíva medzi ponukami suchoty, a preto sa do centra pozornosti derie zubami-nechtami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu