Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hore veľké vnady a dole... Hej, tá herečka si sťahuje gaťky!

Maitland Ward má prirodzene veľké prsia. Zobraziť galériu (7)
Maitland Ward má prirodzene veľké prsia.

SANTA MONICA - Má čo ukázať! Seriálová hviezdička Maitland Ward (38) stavila na provokáciu, či už ide na spoločenskú akciu, alebo sa fotí pre svojich fanúšikov. Ryšavka neustále upriamuje pozornosť na svoje prirodzene veľké prsia, z ktorých mnohí muži nevedia spustiť oči. Aby svojich obdivovateľov ešte viac vyhecovala, uchyľuje sa Američanka aj k ďalším trikom z oblasti zvádzania.

Herečka Maitland Ward nepatrí do prvej ligy Hollywoodu, no v umení zviditeľňovať sa patrí doslova k hviezdam. Na spoločenské akcie chodí v provokatívnych outfitoch, aby náhodou nezostala fotografmi nepovšimnutá. A svoje telo predvádza samozrejme aj na sociálnych sieťach. 

No má sa aj čím pochváliť. „Môžete si vychutnať pohľad na jej ploché brucho, dlhé nohy a veľké prírodné prsia aj pekne tvarovaný zadoček,” ospevoval ryšavku nedávno jeden zo zahraničných portálov. 

Na svoje vnady stavila Maitland aj pri fotení v plavkách, ktoré dali jej ženským zbraniam naozaj vyniknúť. Nebola by to však ona, keby neponúkla aj niečo extra. A tak si na jednom zábere so zmyselným pohľadom sťahuje nohavičky o čosi nižšie. Fanúšikom tak ponúkla pohľad úplne na hranici intímnosti.

Rozpáleným záujemcom o toto telo však treba pripomenúť, že seriálová herečka je už 8 a pol roka vydatá za realitného agenta zo slávnej štvrte boháčov – Beverly Hills. 

Maitland Ward vytasila prsia v plavkách a ešte si aj sťahovala nohavičky.
Zobraziť galériu (7)
Maitland Ward vytasila prsia v plavkách a ešte si aj sťahovala nohavičky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu