Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Televízna hviezda strašila v 20-ročných šatách: Nahé prsia takmer celé von!

Susie Elelman sa strápnila v šatách z roku 1995, z ktorých jej takmer vypadli nahé prsia. Zobraziť galériu (6)
Susie Elelman sa strápnila v šatách z roku 1995, z ktorých jej takmer vypadli nahé prsia. (Zdroj: profimedia.sk)

MELBOURNE – Škandalózne repete! Zatiaľ čo niektoré hviezdy svoje outfity posúvajú ďalej ihneď po skončení spoločenského podujatia, Susie Elelman zrejme skladuje každý kúsok garderóby. Cez víkend totiž vytiahla zo skrine model, v ktorom sa postarala o obrovské faux pas pred takmer dvadsiatimi rokmi. Vďaka odhaleným prednostiam v megavýstrihu tak už opäť dominovala ako módna katastrofa večera.

Kde nechala poslednú štipku súdnosti? Hoci Susie Elelman svojich krajanov sprevádza televíznymi programami už celé desaťročia, v otázkach módy a vkusu sa toho na ňu veľa nenalepilo. Dôkazom môže byť jej otrasný výber šiat, ktorými si vyrobila hanbu už v roku 1995. Pri príležitosti odovzdávania cien TV Week Logie Awards chcela zrejme ušetriť a tak jej nenapadlo nič iné, ako zabudnutý outfit zrecyklovať. Módna pohroma tak razom bola na svete.

Austrálska moderátorka dorazila na červený koberec v čiernobielej kreácií, ktorá v oblasti dekoltu príliš veľa priestoru mužskej fantázii nedopriala. Extrémne hlboký výstrih totiž jej kypré vnady odhaľoval takmer v celej „kráse“. Obnažené vnady držali na mieste za pomoci neviditeľnej pásky, no nechýbalo veľa a hviezda od protinožcov by sa postarala o senzáciu večera.

Zaujímavosťou je, že Susie v skorých 70. rokoch skúšala šťastie v národných súťažiach krásy. Chuť stáť vo svetlách reflektorov ju zaviala do sveta televízie, kde v súčasnosti moderuje rannú šou. Pre úplnosť treba už len dodať, že výstredná tvár obrazovky Logie Awards jednoducho miluje a vždy sa snaží vyvolať čo najväčší rozruch. Vo výnimočne odhaľujúcom modeli šiat šokovala aj v rokoch 2001 a 2011. V roku 2004 zašla ešte ďalej a dorazila s vyholenou hlavou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu