Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svadobné FOTO Kelly z Beverly Hills 90210: Ako si uplakaná víla vzala svojho zajačika!

Jennie Garth a David Abrams si povedali Zobraziť galériu (6)
Jennie Garth a David Abrams si povedali "áno" po ôsmich mesiacoch randenia.

LOS OLIVOS - Romantiku bolo cítiť na každom kroku! Počas uplynulého víkendu si povedali svoje "áno" herečka Jennie Garth (43) a jej o deväť rokov mladší partner David Abrams. Hoci sa blondínka, známa najmä ako Kelly z kultového seriálu Beverly Hills 90210, vydávala po tretíkrát, veľký deň mala naplánovaný do najmenších detailov. Oblečená bola v netradičných kvetovaných šatách a keď jej budúci manžel pred prítomnými vyznával lásku, neubránila sa slzám dojatia.

Letné mesiace sú bohaté na svadby nielen medzi bežnými smrteľníkmi. ale aj v radoch prominentov. V piatok spečatili svoju lásku Nicky Hilton a James Rotschild. Nemej rozprávkový, aj keď zrejme o čosi lacnejší, bol veľký deň herečky Jennie Garth a Davida Abramsa, ktorí si povedali svoje "áno" v sobotu. 


Pozrite si tiež: Rozprávková svadba zazobanej dedičky: Pozrite na ten skvost za 70 tisíc eur!


Svadba seriálovej Kelly sa konala na ranči, pod holým nebom a zúčastnila sa jej blízka rodina a najbližší priatelia. Blondínikne dcéry, ktoré má s exmanželom Petrom Facinellim boli oblečené v šatách pastelových farieb a na hlavách mali kvetinové čelenky. Medzi svadobčanmi nechýbala ani herečkina kolegyňa a dlhoročná kamarátka Tori Spelling, ktorá v Beverly Hills 90210 stvárnila Donnu. 

Jennie nebola typickou nevestou v bielom. Na sebe mala šaty s kvetinovou potlačou, v ktorých vyzerala ako lesná víla. Ako informoval magazín Us Weekly, celý obrad a hostinu mala pod palcom práve samotná herečka. „Dalo to určite veľa námahy, ale výsledok stál za to. Svadba bola naozaj nádherná a veľmi romantická,” povedal pre spomínaný časopis zdroj z okolia dvojice. 

O veľkú dávku emócii sa postaral o deväť rokov mladší ženích, ktorý svojím sľubom rozplakal nielen nevestu. „Dojatí boli všetci. David sa totiž prihovoril aj jej dcéram. Povedal im, že si to veľmi váži, že môže byť ich nevlastným otcom a že ich berie ako svoje dcéry. Dodal, že ich ľúbi a rešpektuje. Bolo to naozaj sladké,” uzavrel zrdoj spomínaného magazínu. Nuž, snáď Jennie to tretie manželstvo už konečne vyjde...

Svadba Jennie Garth a o deväť rokov mladšieho Davida Abramsa sa niesla v romantickom duchu.
Zobraziť galériu (6)
Svadba Jennie Garth a o deväť rokov mladšieho Davida Abramsa sa niesla v romantickom duchu.


Mohlo by vás zaujímať: Kelly z Beverly Hills rozkysla: To, čo skrýva pod šatami, je obrovské!


 

Viac o téme: Jennie GarthBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu