Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexica z Litvy provokovala na pláži: Pozrite, vnady sa jej derú z bikín von!

Deimante Guobyte si v poslednej chvíli pridržala vrchný diel bikín, ktorý sa jej zosúval z poprsia. Zobraziť galériu (7)
Deimante Guobyte si v poslednej chvíli pridržala vrchný diel bikín, ktorý sa jej zosúval z poprsia. (Zdroj: Facebook)

MIAMI – Chýbali len milimetre! Hoci je Deimante Guobyte na predvádzanie úsporných kúskov oblečenia dobre zvyknutá, aj ona si musí na neposlušné šnúrky dávať poriadny pozor. Naposledy ju zaskočili paparazzi na pláži, keď sa jej vrchný diel bikín nebezpečne zosúval z okrúhlych predností. Sexepílu má totiž táto tajomná kráska na rozdávanie.

Sexi trapasu sa úspešne vyhla! Aj keď väčšina modeliek vníma nahotu ako niečo celkom prirodzené, ešte stále sa medzi nimi nájde zopár výnimiek, ktoré si svoju cudnosť prísne strážia. Jednou z nich je Deimante Guobyte, ktorá cez víkend priťahovala objektívy fotografov na miamskej pláži. A to aj napriek tomu, že si poprsie derúce sa z bikín udržala na uzde.

Litovská rodáčka sa v sobotu rozhodla využiť lákavé slnečné počasie, preto zavítala medzi dovolenkárov vylihujúcich na pobreží Miami. Nahodená v bielych dvojdielnych plavkách a s rozpustenou hrivou pútala nielen mužské pohľady, ale aj hľadáčiky zvedavých paparazzov. Na aj keď sa zdalo, že modelke už-už vypadnú prsia z vrchného dielu, nakoniec sa okolie kochalo „len“ pohľadom na jej dokonalé ploché bruško a dlhé štíhle nohy.

Napriek tomu, že Deimante nie je medzi modelingovými agentúrami nijakým nováčikom, dopátrať sa k jej veku nie je zďaleka také jednoduché. Potenciálni klienti si môžu poznačiť jej miery aj konfekčnú veľkosť, no dátum narodenia zostáva záhadou. Plavovláska pôsobí dojmom nevinnej dvadsiatky, pričom zohrieva posteľ čokoládovému štyridsiatnikovi Maxwellovi. Držiteľ prestížnej ceny Grammy si so svojou láskou nedávno vychutnával spoločné chvíle na rovnakom mieste a doslova išiel na nej oči nechať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu