Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Otrepané, ale sexi a účinné: Ako miss mokré tričko a holý rozkrok von!

Fitneske Jennifer Nicole Lee presvitajúce prsia v mokrom tričku nestačili - nechala vykuknúť aj celkom nahý rozkrok. Zobraziť galériu (6)
Fitneske Jennifer Nicole Lee presvitajúce prsia v mokrom tričku nestačili - nechala vykuknúť aj celkom nahý rozkrok. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – O pikantné nehody zaručene nejde! Keď sa Jennifer Nicole Lee (38) po prvý raz objavila v médiách so spadnutým spodným dielom bikín, verejnosť sa domnievala, že fotograf bol v správny čas na správnom mieste. Najnovšie zábery sú však dôkazom, že podnikavá fitneska takto púta pozornosť náročky. A neváha pri tom odhaliť aj najintímnejšie partie.

Nad pravidelný tréning a lásku k fitnes povýšila plážovú erotiku? Ani nie pred mesiacom sme vás na Topkách informovali, že Jennifer Nicole Lee si pri bazéne opäť neustrážila svoje neposlušné šnúrky a skončila s odhaleným rozkrokom. Tento týždeň sa však navlas rovnaký scenár zopakoval na miamskej pláži, kde vyšportovaná hviezda nakrúcala vlastnú realitu šou. Myslíte si, že išlo o náhodu? To naozaj sotva.

Jennifer sa vrhla do morských vĺn len v krátkom bielom tope bez rukávov, ktoré vyjadrovalo jej lásku k svalstvu. Keď sa tenučký materiál premočil, fitneske sa pod ním automaticky začali rysovať okrúhle prsia aj s presvitajúcimi bradavkami. Čerešnička na torte však prišla v okamihu, keď si opálená celebrita akoby „nedopatrením“ uvoľnila šnúrky na spodnom diele bikín zlatej farby. S prekvapeným výrazom v tvári bez mihnutia oka naservírovala do objektívov svoju cudnosť medzi nohami.

Hoci sa vytrénovanej kráske podarilo zhodiť popôrodné kilá ešte v roku 2006, z popularity sa snaží vyťažiť všemožnými spôsobmi aj dnes. „Byť čerstvou matkou – to ma naozaj zasiahlo. Bola som unavená a chorá z toho, že som tučná a nemám skoro žiadnu energiu. Dala som si záväzok, že sa naučím všetko, čo je len možné o tom, ako super fitnesky a atlétky jedia a trénujú,“ vysvetlila Jennifer svoju cestu vo viacerých rozhovoroch. Škoda, že sa krátko pred štyridsiatkou rozhodla uchyľovať k odhaleným partiám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu