Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Trapas českej moderátorky: Nehorázne, čo si dovolila!

Česká moderátorka Emma Smetana Zobraziť galériu (3)
Česká moderátorka Emma Smetana

LONDÝN – Dostala vyhadzov! Moderátorka televízie Nova Emma Smetana (27) sa nedávno poriadne strápila. V londýnskom divadle si totiž s priateľom sadla priamo na miesto vyhradené pre kráľovnú Alžbetu II. Pohodlie luxusnej lóže si však dlho nevychutnávali, známu Češku ochranka ihneď vykázala von.

Odvaha, drzosť či nevedomosť?! Moderátorka hlavných správ televízie Nova Emma Smetana si nedávno spestrila výlet do Británie aj návštevou unikátneho predstavenia. A odniesla si odtiaľ naozaj nezabudnuteľný zážitok, keď sa jej podarilo vyrobiť riadny trapas. „Chceli sme vidieť kúsok generálky predstavenia Titanic LIVE. Omylom sme sa ale v tom prítmí usadili do lóže, ktorá – ako sa neskôr ukázalo – je vyhradená pre britskú kráľovnú,“ priznala pre český Blesk.cz blondínka. 

Otázkou je, či šlo naozaj o omyl alebo si chcela televízna tvár vyskúšať, aký luxus si môže vychutnávať taká panovníčka. Isté je, že dlho na jej mieste nezotrvala. „K tomu, aby ste tu mohli sedieť, musíte mať výslovný súhlas od kráľovnej, vysvetlila nám ochranka Royal Albert Hall, keď nás z danej lóže vyhadzovala,“ uviedla Smetana. Len aby sa nabudúce nevybrala rovno do Buckinghamského paláca...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu