Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Julia Roberts pomohla sestre do hrobu: Desivé tajomstvo je vonku!

Julia Roberts a Nancy Motes navonok pôsobili ako milujúce sestry, no v skutočnosti ich priepastne delili konflikty ohľadne hmotnosti. Zobraziť galériu (13)
Julia Roberts a Nancy Motes navonok pôsobili ako milujúce sestry, no v skutočnosti ich priepastne delili konflikty ohľadne hmotnosti. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Nečakaná rana! Aj tak by sa dalo opísať citové rozpoloženie Julie Roberts (46), ktorá cez víkend prišla o mladšiu polovičnú sestru. V jej prípade však zrejme nejde výlučne o smútok zo smrti blízkej osoby. Herečku môžu trápiť aj výčitky svedomia, že práve jej správanie sa pričinilo o hlboké depresie a závislosť Nancy Motes (†37). Aké ťaživé tajomstvo skrývali dievčatá celé desaťročia?

Neuniesla život v tieni megaúspešnej sestry! Hoci by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že súrodenci áčkových celebrít to majú v živote jednoduchšie, u Nancy Motes platil pravý opak. Jej bezvládne telo našli v nedeľu vo vani plnej vody po tom, čo sa pravdepodobne úmyselne predávkovala liekmi na predpis. Jej samovražda pritom má s polovičnou sestrou Juliou Roberts mnoho dočinenia. Plavovláska sa totiž roky utápala v depresiách zo svojej nadváhy, v čom jej kučeravá predstaviteľka Pretty Woman nijako nepomáhala. Práve naopak, prilievala olej do ohňa.

„Keď som bola na strednej škole a ona bola dospelou, dávala mi pocítiť, že mám nadváhu. Dávala to najavo jasne a nie práve najpríjemnejším spôsobom. Julia nechcela, aby som sa uberala cestou herectva. Dostávalo sa mi od nej mnoho kritiky, čo ma dosť odradzovalo,“ prezradila Nancy na hollywoodsku ikonu ešte v roku 2012. Na sebavedomí sestry v úzadí nepridával ani fakt, že jej ďalší dvaja súrodenci Eric a Lisa takisto patrili medzi hercov. „Keď ste v rodine výnimočne krásnych ľudí, je to ponižujúce. Cítim sa kvôli tomu neuveriteľne zranená a smutná,“ poznamenala na margo gastrického bypassu, ktorý jej peňaženku odľahčil o viac než 20 tisíc eur.

Je isté, že vzájomný vzťah Julie a Nancy zostane navždy poškvrnený a ospevovaná štyridsiatnička sa zrejme zo smrti sestry tak skoro nespamätá. Už včera vynechala slávnostnú večeru určenú pre nominantov na Oscara, na ktorej nechýbala Sandra Bullock, Leo DiCaprio a ďalší. Ktovie, či sa Julia vôbec doteraz hlbšie zamýšľala nad ostrými slovami, ktoré jej Nancy adresovala ešte za života: „Vyrastať ako malá sestra Pretty Woman ma donútilo vnímať ľudí zvnútra, nie zvonka. Väčšinu svojho života som sa cítila odsudzovaná pre moju hmotnosť.“ Ostáva len dúfať, že podobných smutných prípadov sa v Hollywoode nevyskytne viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu