Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Wau! Tieto nohy patria 46-ročnej kráske z Hollywoodu: Tipnite si ktorej

Ktorá 40-tka v televíznej šou už opäť predviedla svoje výstavné nohy? Zobraziť galériu (20)
Ktorá 40-tka v televíznej šou už opäť predviedla svoje výstavné nohy? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Stále má ten istý dievčenský šmrnc ako zamladi! Zatiaľ čo mnohé hollywoodske štyridsiatničky starnú pod rukami plastických chirurgov, kučeravá kráska s oslnivým úsmevom zreje ako víno. Aj po desaťročiach od svojej kultovej postavy má nohy ako tínedžerka. Uhádnete, o ktorú krásnu herečku ide?

Ako to tá Julia vlastne robí? Odkedy sa svetoznáma plavovláska prepracovala na výslnie hollywoodskeho neba, zapísala sa do sŕdc miliónov fanúšikov a divákov pri televíznych obrazovkách. A hoci by po troch pôrodoch mala na zaoblenú figúru nárok, ona stále predvádza zvodné nôžky, ako keby práve zišla z prehliadkového móla. Tento týždeň ich opäť v celej nádhere ukázala ako špeciálny hosť v talkšou moderátora Jimmyho Fallona. Reč nemôže byť o nikom inom ako o kultovej Pretty Woman.

Julia Roberts si pred televízne kamery namierila v čiernom outfite, ktorý pozostával z krátkych nohavíc a vzdušnej blúzky. Elegantné topánky so skrytou platformou jej ukážkové nohy ešte viac predĺžili a podčiarkli ich prirodzenú štíhlosť. Nestarnúca herečka už opäť potvrdila, že vek v jej prípade naozaj predstavuje len obyčajné číslo. Veď aj sviežou tvárou stále pripomína krehkú dvadsiatku.

Julia Roberts v televíznej
Zobraziť galériu (20)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nie je nijakým tajomstvom, že šťastne vydatú Juliu spája dlhoročné priateľské puto s kolegom Georgeom Clooneym. A čo trojnásobná mamička hovorí na jeho bleskové zásnuby? Právničku Amal Alamuddin do oznámenia horúcej novinky síce nestretla, no hercovmu výberu nanajvýš dôveruje. „Ona je múdra a krásna, on je šťastný – to je to, čo je pre mňa dôležité,“ prezradila v hosťovskom kresle u Ellen DeGeneres. Ako sa teda zdá, Julia už zrejme vyberá šaty na pompéznu svadbu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu