Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Úchvatnú Pretty Woman v civile nespoznáte: Fúha, to je ale sivá myš!

Julia Roberts bez mejkapu a v ležérnom oblečení pôsobí ako bežná žena v zrelom veku. Zobraziť galériu (10)
Julia Roberts bez mejkapu a v ležérnom oblečení pôsobí ako bežná žena v zrelom veku. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ako úplne iná žena! Hoci od nakrúcania romantickej snímky Pretty Woman ubehlo už takmer štvrťstoročie, jej hlavná predstaviteľka je stále ozdobou červených kobercov. V súkromí má však Julia Roberts (46) od hollywoodskej ikony na míle ďaleko. Na preplnenom parkovisku by ste ju pravdepodobne prehliadli ako každú inú tuctovku.

Kam sa podela jej jedinečná iskra? Keď sa medzi hollywoodskou smotánkou zjaví Julia Roberts so svojím povestným úsmevom, už desaťročia zanecháva dojem sviežej krásy. Mimo svetiel reflektorov si však aj ona užíva pohodu a radosti trojnásobnej mamičky bez čo i len kvapky mejkapu. V takejto podobe by ju pritom nespoznali ani najvernejší fanúšikovia. Paparazzi zachytili herečku pred pár dňami na parkovisku bez akejkoľvek úpravy a nestačili sa čudovať.

Julia postávala pri svojom štvorkolesovom tátošovi v modrých džínsach a vyblednutom tričku ako z čias, keď nakrúcala kultovú romantiku Pretty Woman. Vlasy mala zopnuté do drdola, tvár nenalíčenú a na nose jej nechýbali obľúbené okuliare so širokým rámom. Tie jej opticky pridávali zopár rokov, no sú pre ňu nevyhnutnosťou. Zvlášť počas rušných dní, kedy kučeravá kráska potrebuje vybaviť formality v oblasti administratívy.

Aj keď sa o Julii šepká, že trpí maniermi áčkovej hviezdy, ona si vraj zo všetkého najviac vychutnáva rodinnú idylku. „Sme veľmi vďační, že môžeme byť ako každá iná rodina na ulici. Úprimne, ani sa nad tým nezamýšľam,“ prezradila plavovláska na margo svojich voľných dní strávených v kruhu rodiny. V kuloároch sa však už dlhšie šíria fámy, že jej manželstvo je v troskách. Nasvedčuje tomu najmä fakt, že manžel Danny Moder sa po jej boku neobjavil už niekoľko týždňov.

Mohlo by vás zaujať: Richard Gere z Pretty Woman: Získal si aj srdce Cindy Crawford

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu