Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Už ste videli, čo má Pretty Woman v posteli? Manželovi vykuklo nahé prirodzenie!

Daniel Moder pri prezliekaní na pláži nechtiac odhalil svoje najintímnejšie partie. Zobraziť galériu (21)
Daniel Moder pri prezliekaní na pláži nechtiac odhalil svoje najintímnejšie partie. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Za toto doma pochvalu určite nedostane! O manželovi Julie Roberts (46) je známe, že sa červeného koberca stráni a uprednostňuje morské vlny pod surferskou doskou. Po jednom zo svojich športových zážitkov si však nedal pozor a poodhalil tajomstvo mužskej pýchy. Daniel Moder tak okrem mužného tela ukázal aj to, čo nosí v trenírkach.

Tomu sa povie poriadne pikantný trapas! Hoci Danny Moder už dvanásť rokov žije v manželskom zväzku s jednou z najobletovanejších žien sveta, na prítomnosť paparazzov si očividne ešte nezvykol. Ako vášnivý surfer si totiž myslel, že si na pláži vystačí len s uterákom omotaným okolo bedier. Objektívy však zachytili aj intímne partie, ktoré kameraman skrýval pod ním.

Zákonná polovička hlavnej hrdinky romantickej snímky Pretty Woman veľmi často berie na pláž aj svoje tri ratolesti. Tento týždeň však Daniel uprednostnil samotu a neskôr sa ponáhľal za svojimi milovanými. Keď zhadzoval neoprénový oblek, vytasil dobre stavané telo, no vzápätí pridal aj nemalý bonus navyše. Stačilo trochu nadvihnúť jednu nohu a svetlo sveta uzrel jeho obnažený rozkrok.

Podľa informácií kolujúcich v kuloároch si hviezdny pár, nanešťastie, prechádza obrovskou krízou. Navonok sa však Julia tvári, akoby sa nič nedialo. Nedávno dokonca zavítala do istej televíznej šou, kde nahlas prečítala jeden z nenávistných komentárov objavených na sociálnej sieti: „Naozaj si niekto myslí, že Julia Roberts je sexi? Jej gigantické ústa vyzerajú, že zhltnú slona na jedno sústo.“ Herečku tieto slová zrejme nepotešili, no pred kamerou sa na nich schuti zasmiala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu