Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Top mátoha v akcii: Otrasné zuby, strapatá hriva a nahé prsia von!

Nadeea Volianova sa s vulgárnym imidžom zaradila medzi top mátohy udeľovania cien Grammy. Zobraziť galériu (8)
Nadeea Volianova sa s vulgárnym imidžom zaradila medzi top mátohy udeľovania cien Grammy. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ako sa vlastne dostala medzi smotánku? Aj takéto otázky vírili v hlavách zástupcov médií pri pohľade na popovú hviezdičku menom Nadeea Volianova (27), ktorá dorazila na odovzdávanie prestížnych ocenení Grammy. Viac než distingvovanú dámu totiž napriek mladému veku pripomínala vyžitú prostitútku. Veď posúďte sami.

Nočná mora z Ruska! Aj takýmto nevábnym prívlastkom by sa dala označiť speváčka Nadeea Volianova, ktorá nedeľňajšiu noc okorenila výstredným imidžom. Keďže o jej hudbu mnoho fanúšikov nezakopne, rozhodla sa upozorniť na seba vulgárnym zovňajškom. Na rozdávanie zlatých gramofónov vyrazila v róbe obnažujúcej prsia a v štýle „divej Báry“.

Nadeea si na červený koberec vyrazila v tyrkysovej asymetrickej róbe, ktorá spredu odhaľovala nielen nohy, ale aj vnady veľkosti XXL. Keďže korzet blondínkin dekolt príliš nesťahoval, po celý čas sa jej prsia doslova drali z výstrihu a pri pohľade z profilu sa núkali objektívom ako na striebornom podnose. Speváčka pritom vonkoncom neočarila ani úpravou tváre a vlasov. Jej strapatá hriva zanechávala dojem tesne po zobudení alebo preflámovanej noci. Čerešničkou na torte sa však stali jej štyri biele korunky uprostred horného radu sivých zubov.

Kto posiela Nadeei pozvánky na také podujatia ako Grammy Awards, ostáva záhadou. Plavovláska s ruskými koreňmi sa totiž doteraz viac než svojou hudbou zviditeľnila najmä provokatívnymi fotkami obnaženého tela. Smutnou realitou zostáva tiež fakt, že 27 rokov by jej nikto v okolí netipoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu