Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Blonďavá prsaňa v akcii: Pred objektívmi sa otŕčala z každej strany!

Nadeea Volianova sa obliekla do modelu, ktorý odhaľoval jej vnady a stehná. Zobraziť galériu (5)
Nadeea Volianova sa obliekla do modelu, ktorý odhaľoval jej vnady a stehná.

LOS ANGELES – Všetko, čo máš, ukáž! Toho sa zrejme drží popová speváčka ruského pôvodu Nadeea Volianova (28), ktorá sa pretŕča pri každej možnej príležitosti. Šancu stať sa stredobodom pozornosti využila aj pred pár dňami, keď fotografom núkala svoje macaté stehná a poodhalené prsiská.

Bez súdnosti, bez hanby! Nadeea Volianová na hudobnom poli príliš veľa rozruchu nenarobí. Média sa preto usiluje zaujať iným spôsobom. Napríklad vystavovaním svojho polonahého tela. To s nadšením pretŕča vždy, keď zavíta do spoločnosti.  

Svojich päť minút slávy mala Nadeea aj počas tohto týždňa. Na párty prišla oblečená v koženom outfite s rafinovaným strihom, ktorý na boku odhaľoval blondínkino telo. Prítomní si tak pokojne mohli obzrieť jej mäsité stehná. Oveľa viac pozornosti však pútala vrchná časť speváčkinej postavy. Jej veľké prsia sa totiž pri každom pohybe drali von.

V prípade Volianovej však nejde o žiadnu novinku. Blondínka si totiž užije blesky fotoaparátov vždy, keď sa dá. A vôbec jej pri tom nevadí, že jej imidž to vôbec nezlepšuje. Práve naopak. Krátko pred tridsiatkou totiž vyzerá ako vyžitá, vulgárna ženská.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu