Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Surová bitka a Beyoncé v šoku: Všetko zachytila kamera!

Jay-Z sa drží za líce po tom, čo ho napadla švagriná Solange. Beyoncé sa usmieva, akoby sa ani nechumelilo. Zobraziť galériu (14)
Jay-Z sa drží za líce po tom, čo ho napadla švagriná Solange. Beyoncé sa usmieva, akoby sa ani nechumelilo. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Hoci popová diva Beyoncé (32) so svojím manželom Jay-Z (44) a menej známou sestrou Solange (27) pôsobia ako ideálna rodinka, v skutočnosti sú ich príbuzenské vzťahy poriadne napäté. Svedčí o tom nedávny incident, pri ktorom sa vychýrený producent musel brániť kopancom a pästiam od vlastnej švagrinej. Všetko sa pritom udialo na jednom z najprestížnejších podujatí roka.

Pustila sa doňho ako do boxovacieho vreca! Len minulý týždeň sme vás na Topkách informovali, že vo Veľkom jablku sa zišli najznámejšie hviezdy sveta, aby sa predviedli v drahých róbach. Podujatie MET Gala malo síce pompézny nádych, no v jeho zákulisí sa diali zaujímavé veci. Ako totiž vyplávalo na povrch, speváčka Beyoncé, jej mladšia sestra a vlastný manžel prežívali pomerne rušnú noc. Po skončení galavečera odišli na afterpárty, kde Solange hystericky zaútočila na svojho švagra. Vďaka kamere nainštalovanej vo výťahu svetlo sveta uzrel pikantný záznam.

Čo menej známu herečku a speváčku vyprovokovalo k útoku, celkom presne nevedno. Pri nastupovaní do výťahu sa však vrhla na rapera, kopala ho a bila päsťami ako zmyslov zbavená. Párkrát sa pokúšala udrieť aj kabelkou, pričom ochrankár mal čo robiť, aby ju udržal ďalej od hviezdneho páru. Keď všetci traja vzápätí opúšťali budovu, tvárili sa, akoby sa vonkoncom nič nestalo. Mierne vykoľajený zostal iba samotný Jay-Z, ktorý sa dlaňou držal za líce. Incident by sa im možno podarilo dokonale ututlať, no portál TMZ sa počas uplynulých pár dní dopracoval ku kamerovému záznamu. Prominentná rodinka si tak vyrobila poriadny trapas.

Zaujímavosťou je, že náruživá hádka spojená s bitkou trvala až približne tri minúty. Medzi špekuláciami dominuje teória, že za Solangeino správanie mohli drogy. Práve kvôli nim údajne minulý rok zrušila aj svoje európske turné. V roku 2009 takto otvorene napísala na Twitter: „Marihuanu ani tak často nefajčím, ale zisťujem, že si nepamätám veci.“ Žeby si život v tieni úspešnejšej sestry vyberal svoju daň?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu