Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kyprá modelka s rakovinou odhalila telo: Holá hlava a jazvy? No a čo!

Elly Mayday skúšaná rakovinou bez ostychu predvádza prirodzené ženské telo bez vlasov a s jazvami. Zobraziť galériu (6)
Elly Mayday skúšaná rakovinou bez ostychu predvádza prirodzené ženské telo bez vlasov a s jazvami. (Zdroj: Forever Yours Lingerie)

NEW YORK – Odvaha jej naozaj nechýba! Hoci mnohé mladé dámy by sa na jej mieste stiahli do úzadia a sústredili na liečbu, len 25-ročná modelka Elly Mayday zaujala iný postoj. Lekári jej síce diagnostikovali atypickú rakovinu, no kráska s postavou „krv a mlieko“ s ňou bojuje po svojom. Naďalej pózuje pred objektívom a vystavuje na obdiv svoju prirodzenosť.

Odhodila zábrany aj predsudky! Onkologické ochorenie dozaista predstavuje zaťažkávajúcu skúšku nielen pre samotného pacienta, ale aj celé jeho okolie. Svoje vie o tom aj kanadská rodáčka Elly Mayday, ktorá pred niekoľkými mesiacmi ochorela na špecifickú formu rakoviny vaječníkov vyskytujúcu sa medzi ženami po menopauze. Kedysi očarujúca blondínka s oblinami stratila po chemoterapii 9 kíl aj svoje pestované lokne. S modelingom však neprestala, práve naopak.

Elly naďalej prepožičiava sporo odeté krivky istému výrobcovi spodnej bielizne, ktorý prišiel so zaujímavou reklamnou kampaňou. „Či už trénuješ na maratón alebo nakopávaš zadok rakovine, potrebuješ skvelú podporu,“ znie jeden zo sloganov pri holohlavej kráske v športovej súprave bielizne. Jej pekná tvár bez vlasov sa však vyníma aj na čiernobielom zábere s novou kolekciou a ďalších promo materiáloch.

Súčasná situácia nie je pre chorú manekýnku zaručene jednoduchá, no o to väčší punc výnimočnosti jej dodáva. „Nie je to niečo, čo sa bežne robí v priemysle so spodnou bielizňou. Celé je to o dlhých vlasoch, veľkých prsiach a prehnutom chrbte. Ale je dôležité ukázať, ako vyzerajú skutočné ženy pod svojimi šatami,“ vysvetľuje svoj zámer Elly. Tá sa po krutej diagnóze definitívne presťahovala do Veľkého jablka a snaží sa spájať liečbu s prácou, ktorá ju napĺňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu