Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vulgárna Rihanna opäť hore bez: Spredu nahé prsia, zozadu sexi polky!

Rihanna provokuje v Brazílii a odhaľuje svoje telo na dráždivých záberoch. Zobraziť galériu (12)
Rihanna provokuje v Brazílii a odhaľuje svoje telo na dráždivých záberoch. (Zdroj: Instagram)

BRAZÍLIA – Fotky bez odhalených intímnych partií sa jej už ani nerátajú! Hoci Rihanna (25) kedysi poctivo vymetala spevácke súťaže a tvrdo drela v nahrávacích štúdiách, dnes radšej pretŕča výstavné krivky a naháňa si fanúšikov sršiacim sexepílom. Na renomované magazíny pritom väčšinou už ani čakať netreba. Hudobná hviezda sa o pikantné fotky zo zákulisia ochotne podelí aj sama.

Vystačí si len so spodným dielom bikín! Odkedy sa Rihanna dočkala celosvetovej popularity, okrem popových hitov chrlí aj jednu provokatívnu fotku za druhou. Po tom, čo svojim nasledovníkom v sieťach Instagram a Twitter ukázala naozaj všetky intímne partie, jej zrejme nič iné ani neostáva. Pri nedávnom fotení pre brazílsku verziu módnej biblie Vogue tak svojej povesti nezostala nič dlžná. Bez ostychu odhodila vrchný diel zlatých bikín a ukázala potetované telo.

Speváčka posadnutá vlastným sexepílom momentálne rozpaľuje brazílske pobrežie, kde strieda úsporné kúsky plážovej módy ako na bežiacom páse. V blízkosti Ria poodhalila poprsie na jachte, keď pózovala hore bez. Pred pár dňami však nechala vyniknúť aj svojmu guľatému zadku v malebnom prostredí ostrova Angra dos Reis. Postarali sa o to jej tmavé monokiny s provokatívnym strihom tango.

Napriek tomu, že Rihanna trávi pred objektívmi väčšinu svojho dňa, nájde si čas aj na niektoré športové aktivity. V bikinách nabrala odvahu a vrhla sa na otvorené more. „Pádlovanie na doske v hlbokom mori v Brazílii,“ napísala k nevinne vyzerajúcemu záberu. Nielen tvorcovia hororov však vedia, že aj z takéhoto „čvachtania“ môže razom vzísť hotová katastrofa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu