Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kontroverzná modelka vo svadobných šatách: Veď jej vidno nahé silikóny!

Micaela Schäfer obnažila silikónové prsia vo vyzývavej svadobnej róbe. Zobraziť galériu (10)
Micaela Schäfer obnažila silikónové prsia vo vyzývavej svadobnej róbe. (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN – Opäť vyvolala rozruch! Keď sa na akýkoľvek typ spolupráce podujme nemecká rodáčka Micaela Schäfer (30), o pikantné zábery nikdy nie je núdza. Inak to nebolo ani v prípade svadobnej kreácie na tmavovláskinej postavičke. Priehľadná látka odhalila celkom nahé prednosti.

Povedali by ste takejto neveste „áno“? Svadobný deň je pre každú ženu jedným z tých najvýnimočnejších v živote, preto je na samotnú róbu kladený veľký dôraz. Mnoho návrhárov sa v tomto smere pridŕža hesla „V jednoduchosti je krása“, no dizajnérske duo Kauffeld & Jahn zašlo trochu priďaleko. Exkluzívnemu modelu z dielne mužských návrhárov svoje krivky prepožičala Micaela Schäfer. Väčšina dám by však takýto kúsok zrejme radšej oželela.

O kontroverznej Nemke je známe, že sa v rámci svojich marketingových aktivít vyzlieka ako na bežiacom páse a v takmer Evinom rúchu neváha pózovať ani pred Brandenburskou bránou. Tento týždeň si vyskúšala záverečný model línie Haute Couture na berlínskej módnej šou, kde priťahovala objektívy ako magnet. Na móle sa totiž zjavila v jednoduchých svadobných šatách, spod ktorých jej presvitali upravené prsia aj s bradavkami.

Biela róba pozostávala zo širšej sukne s vypracovaným pásom a tylovej vrchnej časti. Tenký a mierne trblietavý materiál bol použitý aj na výrobu svadobného závoja. Vzhľadom na odvážny prvok v podobe odhalených vnád by však prípadná nevesta musela na svadbu v kostole zabudnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu