Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Seriálová hviezda ohúrila bujným dekoltom: Má len 15, no prsia až pri krku!

Ariel Winter už ako sladká pätnástka vzbudzuje u mužov obdivné pohľady. Zobraziť galériu (7)
Ariel Winter už ako sladká pätnástka vzbudzuje u mužov obdivné pohľady. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Tomu sa hovorí úctyhodná nádielka vo výstrihu! Zatiaľ čo jej rovesníčky ešte len čaro premeny v ženu spoznávajú, americká herečka Ariel Winter má dámskeho šarmu na rozdávanie. O pár dní síce oslávi iba 16. narodeniny, no už teraz sa za ňou obzerajú všetci muži v okolí. Štíhla tínedžerka totiž predvádza kyprý dekolt, aký by jej mohli závidieť aj mnohé staršie kolegyne.

Príroda k nej bola naozaj štedrá! Iba 15-ročné dievčatá, ktoré sa pohybujú vo svete šoubiznisu, sú väčšinou vyhľadávané pre svoje stále detské a nevinné črty. To však neplatí o dospievajúcej dáme menom Ariel Winter, ktorá stvárňuje jednu z ústredných postáv úspešného seriálu Moderná rodina. Oproti hlavnej hviezde s kolumbijskými koreňmi – Sofíi Vergare – totiž v ničom nezaostáva. Pozrite si čerstvé zábery z odovzdávania cien Screen Actors Guild Awards ako dôkaz.

Hoci vykresliť Ariel ako rodiaci sa sexsymbol vzhľadom na jej vek nie je príliš vhodné, na červenom koberci sa za ňou otáčali všetky hlavy. Zástupcov médií totiž ohúrila svojím mimoriadne plným dekoltom. Rafinovaná modrá róba obopínala jej vyvinuté krivky tak tesne, až jej vytláčala vnady smerom ku krku. Herečka s postavou typu „krv a mlieko“ by bez mihnutia oka zatienila aj také prsnaté stálice ako Kelly Brook či Christinu Hendricks.

Keďže Ariel sa pohybuje pred televíznymi kamerami už od útleho detstva, realitu bežných školákov okúsila len pred niekoľkými mesiacmi. Doteraz jej vzdelávanie prebiehalo v domácom prostredí, no tieto časy sú nateraz minulosťou. „Všetko, čo som vždy chcela, je byť normálnou,“ vyznala sa v tínedžerskej verzii magazínu Vogue. A ako hodnotí svoje pôsobenie v školských laviciach? „Vôbec nie som populárna, vôbec,“ prezradila moderátorovi kanála E! v sobotu večer. Pri jej výstavných krivkách a slušne rozbehnutej kariére sa tomu vonkoncom nemožno čudovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu