Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jennifer Aniston v bikinách nestarne: Už 10 rokov má to isté sexi telo!

Jennifer Aniston sa od roku 2004 môže pochváliť stále rovnako sexi figúrou v bikinách. Zobraziť galériu (12)
Jennifer Aniston sa od roku 2004 môže pochváliť stále rovnako sexi figúrou v bikinách. (Zdroj: usmagazine.com)

LOS ANGELES – Príkladná starostlivosť o vlastný zovňajšok prináša sladké ovocie! Zatiaľ čo na jej kolegyniach s odstupom desaťročia badať patričné rozdiely, Jennifer Aniston (44) má v bikinách stále rovnako obdivuhodnú formu. Pozrite sa, ako známa herečka vyzerala na pláži v roku 2004. Veď také isté množstvo sexepílu vyžaruje aj dnes.

Boj s pribúdajúcimi rokmi vyhráva na plnej čiare! Niet najmenších pochýb, že Jennifer Aniston už dlhé obdobie patrí k hollywoodskym ikonám, ktoré paparazzi sledujú na každom kroku. So železnou pravidelnosťou na jej poodhalené krivky poľujú najmä v čase dovoleniek, kedy si plavovláska môže dopriať oddych aj zopár stoviek kalórií navyše. Ako však prezrádzajú fotografie z archívu magazínu Us Weekly, pre niekdajšiu hviezdu sitkomu Priatelia je vek len obyčajné a nanajvýš nepodstatné číslo.

Jennifer pútala pozornosť bulvárnych fotografov už v čase, keď tvorila harmonický pár s Bradom Pittom. Ten ju v máji roku 2004 zobral na romantický výlet na piesočnatú pláž malebného francúzskeho mestečka Cannes. Štíhla hviezda vtedy predvádzala v plavkách dokonalo ploché bruško a vyformované nohy. Túto úchvatnú vizáž vzápätí potvrdila v januári 2005 v Karibiku, no nič sa na nej nezmenilo ani po takmer desiatich rokoch.

Snúbenica Justina Therouxa nezostala tradíciám nič dlžná a príchod roka 2014 oslávila spolu s partnerom a priateľkou Courteney Cox v Mexiku. Šnúrky bikín si tentoraz uviazala o čosi benevolentnejšie a takmer ukázala aj to, čo nechcela. S takou závideniahodnou figúrou si však poodhalené vnady rozhodne stále môže dovoliť.

Jen si je dobre vedomá, že to, čo človek denne vkladá do úst, sa na ňom skôr či neskôr prejaví zvonku. Aký je teda jej osvedčený recept, vďaka ktorému si aj po štyridsiatke mohla strihnúť úlohu striptérky? „Som realista. Viem, že ak by som nejedla nič iné ako hamburgery a hranolčeky, nedostávala by som roly, aké normálne dostávam,“ nechala sa počuť už pred rokmi. A treba uznať, že dodržiavanie určitých zásad sa jej naozaj vypláca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu