Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Jennifer Aniston zase dráždila naostro: Bradavky sa jej týčili ako štoplíky!

Jennifer Aniston je presvitajúcimi bradavkami v kuloároch dobre známa. Zobraziť galériu (10)
Jennifer Aniston je presvitajúcimi bradavkami v kuloároch dobre známa.

TORONTO – Provokuje overeným spôsobom! Aj keď Jennifer Aniston (44) väčším výstrihom či minisukňou nepohrdne, najčastejšie vystavuje práve presvitajúce bradavky. Touto osvedčenou zbraňou zaútočila na mužských fanúšikov aj na včerajšej premiére. Herečka nechala podprsenku doma a vyrazila naostro s presvitajúcimi prednosťami.

Toto náhoda rozhodne nebola! Jennifer Aniston sa síce škandálom oblúkom vyhýba, no v obliekaní nepatrí ku konzervatívnym šedým myškám. Nielen na červenom koberci, ale aj v uliciach s obľubou pretŕča svoje presvitajúce bradavky a dokonca sa priznala, že si necháva šiť špeciálnu bielizeň, aby jej vytŕčali čo najviac. Tú si však včera popoludní nechala na hoteli. V rámci filmového festivalu v Toronte okorenila premiéru snímky Cake bez podprsenky. Na prvý pohľad nudný čierny outfit tak razom doslova ožil.

Jennifer si na premietanie filmu vyrazila v tmavej skladanej sukni, do ktorej si zasunula top bez rukávov v rovnakom odtieni. Ten síce nemal žiaden výstrih, no herečkine vnady nezostali bez povšimnutia. Pozornosť totiž neustále priťahovali presvitajúce bradavky, ktoré sa rysovali pod tenkým materiálom.

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (10)

Na premiére nemohol chýbať ani Jenniferin partner Justin Theroux, ktorý však taktne počkal a spoločnosť svojej milovanej si vychutnával až v zákulisí. Párik je zasnúbený síce už viac než dva roky, no spoločného potomka a svadbu plánuje v nedohľadne. Plavovláska sa pritom bráni, že nie je všetko tak, ako to na prvý pohľad vyzerá. „Niekedy je to rozhodnutie, ktoré nemáte vo svojich rukách. Ľudia by na to mali pamätať,“ prezradila na margo toho, že zatiaľ nepriviedla na svet dieťa. Žeby tým naznačovala túžbu otehotnieť, ktorá sa jej doteraz nevyplnila?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu