Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jennifer Aniston sa mení na škaredé káčatko: Zjazvená tvár naháňa strach!

Jennifer Aniston so zjazvenou tvárou bez mejkapu krásavicu nepripomína. Zobraziť galériu (11)
Jennifer Aniston so zjazvenou tvárou bez mejkapu krásavicu nepripomína. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vyzerá čoraz horšie! Aj keď si Jennifer Aniston (45) celé desaťročia pestovala imidž sladkého dievčatka, v uplynulých dňoch sa zmenila na nepoznanie. Nový účes, žiaden mejkap, len prirodzená tvár – to všetko z nej pred kamerami urobilo nevábnu sivú myš. A ako sa zdá, jej premena zďaleka neskončila. Najnovšie sa totiž na jej pleti objavili škaredé jazvy.

V mene herectva voči sebe prináša poriadnu obetu! Niet najmenších pochýb, že Jennifer Aniston sa vďaka úlohe Rachel v sitkome Priatelia vryla do sŕdc svojich fanúšikov ako americké zlatíčko s nestarnúcim zovňajškom. Najnovší kinematografický projekt Cake však inokedy pôvabnú plavovlásku zachytáva v nelichotivej podobe. Už minulý týždeň sme vás na Topkách informovali, že Jennifer nakrúca bez mejkapu, v rozgajdaných kostýmoch a s prefarbenými vlasmi. Najnovšie sa na jej tvári objavili aj desivé jazvy.

Vizážistky sa síce na herečkinej pleti príliš nevyšantili, no zdá sa, že všetko dobehli maskéri. Ich úlohou bolo vytvoriť zjazvenú pokožku ako po vážnom úraze. Jen tak musela odložiť všetku márnivosť bokom a pripraviť sa na to, že pred kamerami hollywoodsku hviezdu vonkoncom nepripomína. Čerstvé zábery z pľacu ju totiž zachytávajú tak ako nikdy doteraz – bez štipky sexepílu.

To, že Jennifer medzi smotánkou zakaždým pôsobí sviežo a výrazne mladšie, je výsledkom jej poriadne nákladnej starostlivosti v kozmetických salónoch. Z tej je ale snúbenec Justin Theroux už doslova otrávený. „Má plné zuby toho, ako Jen neustále rozpráva o svojom vzhľade a obáva sa, že je tým posadnutá,“ prezradil zdroj z okolia prominentnej dvojice. Je teda vysoko pravdepodobné, že známa štyridsiatnička súčasné nakrúcanie prežíva ako hotovú nočnú moru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu