Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Keď je plastík priveľa: Kedysi krásna herečka dnes pripomína chlapa!

Sandra Bullock ako prirodzená kráska zamladi a v súčasnosti po viacerých plastikách Zobraziť galériu (12)
Sandra Bullock ako prirodzená kráska zamladi a v súčasnosti po viacerých plastikách (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Je tvár sa mení na nepoznanie! Hoci mnohé hollywoodske krásky nikdy žiadne vylepšenia nepotrebovali, kvôli zúfalej snahe o večne mladý zovňajšok dnes pripomínajú voskové figuríny. Do tejto kategórie sa zaradila aj Sandra Bullock (49), ktorá tesne pred päťdesiatkou z niektorých uhlov nadobúda mužské črty.

Prehnala to s plastikami! Aj keď sa Sandra Bullock vďaka prirodzenej kráse blysla v úlohe Miss špeciálny agent, pribúdajúce roky sa už dlhší čas snaží zastaviť na hriešne drahých klinikách plastickej chirurgie. Na dámu v zrelom veku síce nevyzerá najhoršie, no návštevníkov filmového festivalu v Palm Springs prekvapila naozaj zvláštnou vizážou. Za oslnivú divu by ju označil zrejme iba málokto.

Známa brunetka na červený koberec zvolila šaty v neónových farbách, vďaka ktorým ju nikto z prítomných fanúšikov a zástupcov médií naozaj neprehliadol. Keď však herečka ochotne rozdávala autogramy, niektoré pózy jej príliš nelichotili. Bez dlhých vlasov by si ju možno mnohí ľahko pomýlili s opačným pohlavím. Priveľa botoxu, plastiky nosa a namosúrená grimasa pre Sandru rozhodne nie je tým pravým orechovým.

Zaujímavosťou je, že herecká hviezda sa s negatívnymi reakciami od divákov stretla aj na internete, keď sa snažila zistiť, čo si o nej ľudia myslia. „Žiadna ľudská bytosť by nikdy nemala vyhľadávať na webe samu seba a čítať komentáre,“ odporučila Sandra v nedávnom rozhovore. A čo sa vlastne o sebe dozvedela? „Na jej herectve nie je absolútne nič výnimočné. Nie je obzvlášť atraktívna. Nemôžem ju vystáť, je úplne obyčajná,“ citovala slobodná mamička pichľavé príspevky neskrývajúc sklamanie nad slovami na margo svojej osoby. Ako sa ale hovorí, aj negatívna reklama je reklama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu