Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Miss špeciálny agent očarila ako zamladi: Korunka a šerpa pre zvodnú cicu desaťročia!

Sandra Bullock ako Miss špeciálny agent a v súčasnosti Zobraziť galériu (15)
Sandra Bullock ako Miss špeciálny agent a v súčasnosti (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Stále na to má! Hoci si Sandra Bullock (49) pripísala na konto množstvo úspešných snímok, do sŕdc miliónov fanúšikov sa zapísala predovšetkým ako krásna misska a agentka v prestrojení v jednom. Odvtedy už síce uplynulo 14 rokov, no brunetka sa takmer vôbec nezmenila. S hviezdnou formou sa dokonca dočkala výnimočného titulu.

Tomu sa hovorí dokonalé repete! Aj keď si Sandra Bullock k mladistvej tvári dopomáha kozmetickými ošetreniami a prácou plastických chirurgov, pre zástupy mužov na celej planéte stále stelesňuje ideál krásy. Platí to aj o hereckých kolegoch, ktorí jej včera venovali výnimočné ocenenie. Miss špeciálny agent sa na pódiu znova objavila s korunkou na hlave a šerpou ako v roku 2000. Tentoraz jej v ruke nechýbala kytica červených ruží a parohy, ktoré dotváral titul Desaťročie sexepílu.

Hugh Grant, Keanu Reeves a Matthew McConaughey – práve títo traja hollywoodski fešáci sa postarali o rozruch na javisku, kde si dojatá Sandra prebrala vyjadrenú poctu. V ružových minišatách nemala ďaleko od cice z plagátov k spomínanej akčnej komédii, ktorá ju preslávila po celej zemeguli. Pred prahom päťdesiatky sa totiž americká hviezda naďalej pýši postavičkou ako lusk.

Keďže Sandre stojí doma vo vitríne zlatá soška Oscara, na istej strednej škole si nedávno povedali, že práve ona by mohla mladým absolventom priniesť pár rád do života. „Nešpárajte sa v nose na verejnosti. Porozmýšľajte o tomto. Čo keby sme sa nešpárali v nose ani v súkromí? Čo keby sme si zobrali vreckovku?“ zaskočila herečka maturantov vo svojom príhovore. A rovnako prekvapivé bolo aj jej vysvetlenie: „Viem, že to chce vynaložiť úsilie naviac, ale práca bude urobená poriadne a nehrozí verejné poníženie. Dá sa to aplikovať no množstvo ďalších vecí, takže sa snažte trošku viac.“ Či si Sandra týmito slovami získala sympatie, je otázne. Jej svojrázny zmysel pre humor však priatelia na nej doslova milujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu