Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Toto telo patrí 45-ročnej hviezde? Veď v bikinách je stále sexi kosť!

Stephanie Seymour má aj vo veku 45 rokov závideniahodná postavu, ktorú bez ostychu predvádza v sexi bikinách. Zobraziť galériu (4)
Stephanie Seymour má aj vo veku 45 rokov závideniahodná postavu, ktorú bez ostychu predvádza v sexi bikinách. (Zdroj: isifa)

SV. BARTOLOMEJ – Na pláži stále nemá konkurenciu! Aj keď Stephanie Seymour už titulné stránky magazínov tak často nezdobí, pred objektívom by sa zaručene nestratila. Stačí sa pozrieť, v akej forme trávila vianočné sviatky vo vychytenej dovolenkovej destinácii. V bikinách by svojím sexepílom schovala do vrecka aj o polovicu mladšie konkurentky.

Stále ako vystrihnutá z katalógu! Hoci Stephanie Seymour už odpočíva na zaslúženom modelingovom dôchodku, kedysi pravidelne zdobila plavkové vydania prestížneho magazínu Sports Illustrated. O tom, že plážová móda jej aj v zrelom veku sedí ako uliata, presvedčila v uplynulých dňoch na karibskom ostrove. V červeno-bielych bikinách predvádzala vyformovanú postavičku ako lusk.

Bohatá nádielka vo vrchnom diele plaviek, ploché bruško a štíhle nôžky – to sú osvedčené ženské zbrane sexi modelingovej veteránky. V morských vlnách však tentoraz provokovala aj spodným dielom bikín, ktorý vďaka svojmu strihu ledva prekrýval najintímnejšie partie. Zaujímavosťou je aj to, že Stephanie zrejme s prítomnosťou paparazzov rátala. Nasvedčuje tomu fakt, že si pred kúpaním nezabudla nalíčiť tvár vode odolnou dekoratívnou kozmetikou.

Zvodná brunetka sa pohybovala v brandži už od veku sladkých 16 rokov, pričom tak trochu zabŕdla aj do sveta kinematografie. Tieto dve profesie by však najradšej striktne oddelila. „Rada by som videla menej hercov robiť modeling. Alebo ak chcú byť modelmi do tej miery, že predvádzajú na móle, potom by modeli mali byť hercami,“ vyjadrila Stephanie svoj názor v nedávnom rozhovore pre časopis Interview. Čo ním chcela vlastne povedať, celkom presne nevedno. Isté však je, že ona by svojich skalných fanúšikov ešte stále potešila aj na striebornom plátne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu