Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kontrovezné FOTO známej sexice: Nahá, ale... Uf, to je nechutné!

Joanna Krupa neváha využiť svoju krásu pre dobrú vec. Zobraziť galériu (7)
Joanna Krupa neváha využiť svoju krásu pre dobrú vec. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Všimne si vôbec niekto, že je bez šiat?! Modelka Joanna Krupa (36) je krásna žena, ktorá má očividne dobré srdce. Potvrdzuje to napríklad tým, že dlhodobo podporuje organizáciu PETA. Najnovšia fotografia rodáčky z Poľska je však poriadne kontroverzná a pri pohľade na ňu môže prísť slabším jedincom nevoľno.

Joanna Krupa je svetu známa najmä ako modelka. Účinkovala tiež v komédii Scary Movie 4 a reality šou Skutočné manželky z Miami. Atraktívna blondínka je však aj veľkou bojovníčkou za práva a ochranu zvierat. Kvôli neziskovej organizácii PETA sa už viackrát vyzliekla a podobne, ako mnohé hviezdy, ju podporila nahým telom. 

V rámci najnovšej kampane pózuje Joanna tak, že pôsobí dojmom, akoby bola zbitá. Na rukách má jahňa zodraté z kože. Som proti násiliu. Páchanom na ľuďoch, či zvieratách. Jediný rozdiel je, že zvieratá nevedia rozprávať a požiadať o pomoc. Rozhodla som sa stať súčasťou tejto kampane, lebo som kedysi netušila, že ľudia vedia byť takí krutí a chcem na to takto upozorniť,” okomentovala kontroverzný záber modelka. Nuž, podarilo sa... 

Modelka Joanna Krupa touto odpudivou fotografiou bojuje proti násiliu páchanom na zvieratách.
Zobraziť galériu (7)
Modelka Joanna Krupa touto odpudivou fotografiou bojuje proti násiliu páchanom na zvieratách.  (Zdroj: PETA)
 

Viac o téme: Joanna Krupa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu