Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Toto sú krivky po dvoch deťoch? Sexi topmodelka nahým telom vyráža dych!

Sexi modelka Gisele Bündchen ohúrila nahým telom v magazíne Vogue. Zobraziť galériu (14)
Sexi modelka Gisele Bündchen ohúrila nahým telom v magazíne Vogue. (Zdroj: Vogue Paris)

NEW YORK – Ani po tridsiatke a dvoch pôrodoch nemá konkurenciu! Hoci sa Gisele Bündchen (33) už dostáva do veku, kedy by sa mohla strachovať o svoju slušne rozbehnutú kariéru modelky, s výstavnými krivkami má do dôchodku zrejme poriadne ďaleko. Nedávno odhalila vypracovanú figúru v módnej biblii a sexepílom rozhodne nešetrila. Úplne nahá vypálila konkurencii rybník.

Zreje ako víno! Aj keď krásavici Gisele Bündchen v kolónke „vek“ už svietia dve trojky a na svet stihla priviesť dve ratolesti, v tomto kalendárnom roku si uchmatla zaslúžené víťazstvo v rebríčku najlepšie platených modeliek. Vďaka tvrdej drine v posilňovni sa totiž môže pochváliť úchvatným telom, o akom snívajú mnohé tínedžerky. Brazílska bohyňa sa na dôkaz vyzliekla pre čerstvé číslo francúzskej verzie magazínu Vogue.

Dokonalo ploché bruško, jemne vyrysované svalstvo na nohách, okrúhly zadoček a vykúkajúce okrúhle prednosti prekryté rukou. V takejto podobe sa Gisele nechala zvečniť držiac za rameno svoju identickú „dvojičku“ v priehľadnom overale. So zdvihnutou nohou si síce všetky intímne partie ustrážila, no jej vyšportované línie s bujnou hrivou dotvárali dokonalý obraz sexi sirény. Oblečená alebo len s ponožkami a teniskami na chodidlách – juhoamerická diva zaručene ohúri každého čitateľa.

Hoci Gisele za svoj hviezdny zovňajšok do veľkej miery vďačí výhre v genetickej lotérii, len tá by jej na prvenstvo nestačila. „Ako hovorím svojim piatimi sestrám, ktoré na vlastnom vzhľade príliš nepracujú, čokoľvek vložíte, sa vám vráti. Nebojím sa tvrdo makať na ničom, nech je to čokoľvek. Jednoducho chcem byť najlepšia, čo mi sily stačia,“ nechala sa úspešná manekýnka počuť v priloženom rozhovore. A aký je jej recept na oslnivý imidž? Dvojnásobná mamička si poctivo stráži veľkosť porcií, potí sa pri bojových umeniach a každý týždeň tiež cvičí Pilatesa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu