Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Britská hviezda vyrazila naostro: Z profilu bolo vidieť skoro všetko!

Abbey Clancy v odvážnej róbe priveľa priestoru na mužskú fantáziu nenechala. Zobraziť galériu (5)
Abbey Clancy v odvážnej róbe priveľa priestoru na mužskú fantáziu nenechala. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Odvaha jej nechýba! Hoci osobnosti zo sveta šoubiznisu zvyknú na charitatívne galavečery voliť skôr konzervatívnejšie modely, Abbey Clancy (27) sa už opäť postarala o pikantnú výnimku. Nielenže si to medzi smotánku namierila bez spodnej bielizne, no v rafinovaných šatách odhalila poriadny kus kože a svojich ženských zbraní.

Provokovať teda vie! Abbey Clancy sa medzi britské celebrity síce zapísala ako manželka futbalistu, v súčasnosti však pôsobí aj v úlohe modelky spodnej bielizne a televíznej moderátorky. Ukázať výstavné krivky v celej kráse sa pritom vonkoncom neostýcha. Pred pár dňami na seba strhla všetku pozornosť, keď sa po boku známeho návrhára objavila na charitatívnom podujatí Fashion for the Brave. Prítomní hostia a zástupcovia médií sa nevedeli rozhodnúť, či dorazila nahá alebo oblečená.

Abbey sa v centre záujmu fotografov ocitla vďaka riskantným šatám, ktoré špeciálne pre ňu navrhol a zhotovil módny dizajnér Julien Macdonald. Model v prednej aj v zadnej časti pozostával zo záplavy britských vlajočiek. Tie po bokoch spájali pomerne široké pásy priehľadnej látky, pod ktorou chýbal akýkoľvek kúsok spodnej bielizne. Blondínka tak z oboch strán poodhalila poprsie, no nechýbalo veľa a ukázala by aj najintímnejšie partie.

Zákonná polovička športovca Petra Croucha momentálne hviezdi v jedenástej sérii tanečnej šou celebrít Strictly Come Dancing, ktorú v našich končinách poznáme pod názvom Let’s dance. V rámci nej si plavovláska dokonca zvykla na veci, ktoré predtým neznášala: „Som typ, ktorý nosí džínsy a saká, preto som bojovala so všetkými tými glitrami a diamantmi. Ale teraz si ich sama pýtam, keď vidím, že dievčatá z konkurencie sa trblietajú viac ako ja,“ prezradila v televíznom rozhovore. Uhádnuť, prečo Abbey zatiaľ nevypadla, zrejme nebude až také zložité. Ktovie, čo všetko jej na parkete vykúka z nablýskaných kostýmov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu