Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dráždivý anjelik v akcii: Najskôr vypadnuté prsia, potom odhalený rozkrok!

Nina Agdal pri dráždivom pózovaní vo vode odhalila všetko zo svojich intímnych partií. Zobraziť galériu (6)
Nina Agdal pri dráždivom pózovaní vo vode odhalila všetko zo svojich intímnych partií. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Úplne mokrá a priam nebezpečne sexi! Tak sa na miamskej pláži tento týždeň predviedla Nina Agdal (21), ktorá patrí medzi stabilnú zostavu anjelikov známeho výrobcu spodnej bielizne. Naposledy provokovala v bielych šatách, ktoré vďaka pikantným pózam odhalili aj tie najintímnejšie partie.

Sexepílu má na rozdávanie! Hoci je Nina Agdal u svojho chlebodarcu na obnažovanie výstavných kriviek zvyknutá, pri nedávnom fotení žiadny priestor mužskej fantázii neponechala. Do vody sa totiž vrhla len v odvážnom bielom outfite bez jediného kúska spodnej bielizne. Vďaka hlbokému výstrihu a hriešne vysokým rázporkom svetlo sveta uzreli všetky jej sexi tromfy.

Nina má skúsenosti s pózovaním nielen pre módnu značku Victoria's Secret, ale tiež magazín Sports Illustrated. Aj preto si šantenie vo vlnách naplno užívala a fotografom sa postarala o dokonalé zábery. Tým bulvárnym však ukázala viac, ako sa na slušnú dámu patrí. Z voľného výstrihu jej doslova vypadlo poprsie aj s bradavkou. A aby toho nebolo málo, pri nadvihovaní premočenej látky modelke vykuklo nahé prirodzenie.

Okrem vystavovania tela plážovej bohyne má Nina ešte jednu veľkú vášeň. „Dnes som kopilotka. Jedného dňa dostanem licenciu!“ napísala dánska rodáčka k záberu, ktorý nedávno zverejnila v sieti Instagram. So slúchadlami na hlave síce pôsobí ako začiatočníčka, no zrejme má už čo-to nalietané. Ostáva len dúfať, že pri riadení lietadla je dôslednejšia, ako keď si má strážiť svoju cudnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu