Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vyzlieka sa zo zúfalstva? Nahá Miranda Kerr vystavila prsia na webe!

Miranda Kerr sa po rozchode s manželom pretŕča na webe nahá a ukazuje poprsie. Zobraziť galériu (12)
Miranda Kerr sa po rozchode s manželom pretŕča na webe nahá a ukazuje poprsie. (Zdroj: Instagram)

NEW YORK – Provokatívny odkaz manželovi? Aj keď Miranda Kerr (30) ešte donedávna žila americkou idylkou o brilantnej kariére modelky a šťastnej rodine, dnes je všetko celkom inak. Po najväčšom chlebodarcovi ju pustil k vode aj samotný Orlando Bloom (36). Oslnivo krásna brunetka preto neváhala a cez internet mu pripomenula, o čo prichádza. A sexepílom pri tom rozhodne nešetrila.

Vyzývavá aj po rozchode! Hoci Miranda Kerr a Orlando Bloom tvorili jeden z najatraktívnejších mladých párov v Hollywoode, aj ich sen o stabilnom domácom zázemí sa rozplynul. Dvojica ohlásila priateľský rozchod a každý z kedysi zamilovaných holúbkov sa pobral vlastnou cestou. Úchvatná Miranda sa však tak ľahko vzdať zrejme nemieni. Pred objektívom priateľa a fotografa v jednom sa vyzliekla donaha, aby vystavila okrúhle prsia v celej kráse.

Telo bohyne a tvár anjelika – v takejto prirodzenej podobe si krásna rodáčka od protinožcov už opäť zapózovala pred okom fotoaparátu. Za ten sa tentoraz postavil Chris Colls, ktorý sa o výsledok podelil s internetovými užívateľmi prostredníctvom siete Instagram. Úplne nahá Miranda na fotografii sedí v Evinom rúchu na posteli, pričom jej lono prekrýva biela plachta. Poprsie si sčasti chráni rukami, no autor záberu pre istotu použil cenzúru a oblasť bradaviek schoval pod grafický čierny pásik.

O tom, že hviezdny pár sa rozišiel v naozaj priateľskej atmosfére, svedčia ich prívetivé bozky na líce pri nedávnej rozlúčke. Miranda však už dávnejšie naznačila, že jediným mužom v jej živote, je synček Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom. „Nie je nič úžasnejšie ako materinská láska,“ napísala pod jednu zo súkromných fotiek, ktoré zverejnila cez svoj webový účet. Ako príkladná matka by sa však príliš obnažovať nemusela a šteklivé zábery určené pre web by z jej strany mali podliehať ešte prísnejšej kontrole.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu