Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Takto provokuje známa milenka miliardára: Majú ju za štetku!

Miranda Kerr sa v posledných dňoch postarala o rozruch  vďaka pikantným fotkám. Zobraziť galériu (9)
Miranda Kerr sa v posledných dňoch postarala o rozruch vďaka pikantným fotkám.

LOS ANGELES - Nečakaná kritika! Krásna Miranda Kerr (32) sa vo svete modelingu pohybuje už dlhé roky a pred objektívom sa viackrát predviedla v Evinom rúchu a zmyselných pózach. Jej najnovšie fotky sa však medzi fanúšikmi nestretli s veľkým nadšením. Práve naopak. Milenka miliardára Evana Spiegela (25) si musela na svoju adresu vypočuť celkom nelichotivé slová.

Miranda Kerr, ktorá má s exmanželom, hercom Orlandom Bloomom štvorročného syna Flynna Christophera, sa stále pýši dokonale štíhlou postavou. Tú rada ukazuje v dráždivých a provokativnych outfitoch. V uplynulých dňoch však modelka zašla o čosi ďalej a svetu sa otŕčala takmer nahá. 

Atraktívna brunetka najskôr narobila rozruch fotografiou, ktorá vznikla pre V Magazine. Na nej pózuje rozvalená na posteli, pričom má na sebe len biele sieťované body. Ďalší z jej súkromných záberov však bol oveľa kontroverznejší. Miranda zverejnila na instagrame momentku, ktorá mala byť akousi reklamou na tenisky. Záber pôsobí dojmom, že modelka je na ňom celkom nahá, pričom si prirodzenie kryje práve obutými nohami. 

Niektorých mužov táto fotografia potešila, no väčšina priaznivcov zavalila modelku kritikou. „Miranda, preboha, prečo si toto urobila? Veď ty nie si odkázaná na takúto prezentáciu. Veľmi lacné na môj vkus,” znel príspevok jedného z rozčarovaných fanúšikov. Niektorí boli o čosi stručnejší. „Vyzeráš tu ako štetka!” nekládol si servítku pred ústa ďalší z brunetkiných kritikov. Iní poukazovali na to, že jej syn bude pri pohľade na tieto vulgárne fotky "určite" hrdý. 

Mirandiným aktuálnym partnerom je mladý miliardár Evan Spiegel, ktorý stojí za aplikáciou Snapchat. Tá je určená na výmenu fotiek medzi priateľmi. Dosť sa využíva na posielanie erotických fotografií. Do 10 sekúnd od otvorenia správy sa totiž vymaže. Ktovie, aké zábery posiela modelka svojmu zajačikovi...

Za fotku, ktorá pôsobí dojmom, ako by bola na nej Miranda nahá, schytala modelka kritiku.
Zobraziť galériu (9)
Za fotku, ktorá pôsobí dojmom, ako by bola na nej Miranda nahá, schytala modelka kritiku.

Viac o téme: Miranda Kerr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu