Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pikantný trapas mladej speváčky: Rázporok do nebies a odhalený rozkrok!

Iggy Azalea so zarezanými nohavičkami a vysokým rázporkom obnažila časť rozkroku. Zobraziť galériu (8)
Iggy Azalea so zarezanými nohavičkami a vysokým rázporkom obnažila časť rozkroku. (Zdroj: profimedia.sk)

AMSTERDAM – V centre pozornosti za každú cenu! Hoci na odovzdávaní hudobných cien by si mali užívať výslnie práve najúspešnejšie hviezdy, uplynulú noc sa o rozruch postarala neopozeraná Iggy Azalea (23). Európske ceny MTV totiž zaskočila až príliš odvážnymi šatami. Stačila chvíľka nepozornosti a zástupcovia médií odišli s fotkou jej obnažených intímnych partií.

Čistá katastrofa! Aj keď dvadsaťročné ikony súčasnej popovej scény čelia pre odhaľovanie svojich kriviek čoraz ostrejšej kritike, tento sexistický trend neobchádza ani nováčikov. Dôkazom môže byť vychádzajúca hviezda Iggy Azalea, ktorá si to na udeľovanie sošiek 2013 MTV European Music Awards namierila v outfite s extrémne vysokým rázporkom. Vďaka nemu tak objektívom naservírovala aj to, čo malo ostať skryté.

Austrálska raperka sa objavila ako adeptka na víťazstvo až v dvoch kategóriách, no ani jednu nomináciu sa jej premeniť na úspech nepodarilo. Napriek tomu pozornosti paparazzov neušla. Postarala sa o to čierna róba z dielne tureckej odevnej dizajnérky Dilek Hanif s rafinovanými prestrihmi na citlivých miestach. Iggy pod provokatívnym outfitom síce mala oblečené žlté nohavičky, no tie sa jej „zarezali“ priamo medzi nohy. Z viacerých uhlov tak speváčka poodhalila rozkrok viac, ako sa na slušnú dámu patrí.

Blondínka sa len pred tromi rokmi presťahovala od protinožcov za veľkú mláku, aby sa pokúsila splniť si svoj veľký sen o hudobnej kariére. V lete minulého roka vydala debutový album s názvom Glory, no radikálne sa jej preraziť zatiaľ nepodarilo. Medzi exotickými raperkami totiž kraľuje Nicki Minaj, kvôli čomu Iggy musí bojovať o vlastné miestečko len s obrovským úsilím. A akými idolmi sa vlastne motivuje? „David LaChappelle je pre mňa naozaj veľkou inšpiráciou. A Andy Warhol. Ľudia, ktorí vytvárajú netradičné umenie nie vždy pochopené inými ľuďmi. Oni sú mojimi absolútnymi hrdinami,“ nechala sa Iggy počuť v rozhovore pre Idol magazín.

Prečítajte si: Európske ceny MTV: Večer bez hrdinov v znamení sfajčenej Miley Cyrus!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu