Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kráska z filmu Pofajčíme, uvidíme: Rozvod po šiestich rokoch manželstva!

Malin Akerman Zobraziť galériu (6)
Malin Akerman (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Švédsko-kanadská herečka, modelka a speváčka Malin Akerman sa po šiestich rokoch manželstva rozvádza s Robertom Zinconem. Informoval o tom magazín Us Weekly, ktorému túto informáciu potvrdilo viacero rôznych zdrojov.

Dvojici sa pritom iba pred siedmimi mesiacmi narodil syn Sebastian, kvôli ktorému sa snažia, aby sa ich rozchod niesol v priateľskom duchu. Herečka a bubeník kapely Pedalstones sa dali dohromady ešte zhruba pred desiatimi rokmi a ani jeden z nich sa vraj s rozvodom neponáhľa.

"Zatiaľ ani jeden z nich neplánuje vypĺňať žiadosť. Pravdupovediac, Malin ešte nie je ani pripravená rozprávať o tom. Je to pre ňu veľmi smutný okamih," povedal zdroj z okolia páru.

Malin Akerman hrala ako dieťa v niekoľkých reklamách a následne odštartovala modelingovú kariéru. Postupne sa začala objavovať v seriáloch a získala menšie úlohy napríklad vo filmoch Lebky (2000) či Pofajčíme, uvidíme (2004). Do povedomia verejnosti sa dostala v roku 2007 vďaka romantickej komédii Tesne vedľa, kde si zahrala s Benom Stillerom.

Okrem spomínaných účinkovala aj v snímkach Invázia (2007), Problémy v raji (2009), Návrh (2009), Catch .44 (2011), Wanderlust (2012) či Rock of Ages (2012). Tento rok sa predstavila vo filme CBGB, v ktorom stvárnila speváčku Debbie Harry zo skupiny Blondie. Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu