Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čarodejnica Sabrina so seriálovou tetou po rokoch: Mágiou zastavili čas?!

Melissa Joan Hart a Caroline Rhea Zobraziť galériu (11)
Melissa Joan Hart a Caroline Rhea (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Skúsenosti zo sveta bosoriek si preniesli do reality! Aspoň tak vyznievajú tváre herečiek Melissy Joan Hart (37) a Caroline Rhea (49), ktoré kedysi hviezdili v seriáli o čarodejniciach. Tento týždeň sa stretli bok po boku a vyzerali doslova fantasticky. Zanechávali dojem, akoby sa ich plynutie času nijako netýkalo.

Objavili tajný elixír mladosti? Odkedy americký televízny kanál priniesol na obrazovky komediálny seriál Sabrina – mladá čarodejnica, uplynulo už neuveriteľných 17 rokov. Minimálne dve hlavné protagonistky sa však odvtedy takmer vôbec nezmenili. Teta Hilda Spellman tento týždeň podporila vydanie novej knihy z pera známej plavovlásky a úsmevmi rozhodne nešetrila. Spolu so svojou seriálovou neterou totiž zanechávala dojem, akoby pribudajúce roky odignorovala šibnutím čarovného prútika.

Melissa sa medzičasom stala už trojnásobnou mamičkou a o svoje každodenné skúsenosti sa rozhodla podeliť so širokou verejnosťou. Napísala preto knihu s názvom Melissa Explains It All: Tales From My Abnormally Normal Life, ktorý by sa dal voľne preložiť ako Melissa to všetko vysvetlí: Príbehy z môjho abnormálne normálneho života. Krst spojený s autogramiádou pritom v herečkinom podaní ani nemohol dopadnúť lepšie. Blondínka zažiarila v zelených kožených šatách s formou dvadsiatky a vysmiata kolegyňa nezabudla priviesť aj legendárneho hovoriaceho kocúra aspoň na svojom tope.

Napriek tomu, že Melissa už na prvý pohľad pôsobí ako distingvovaná mladá dáma, aj ona okúsila pomerne búrlivú minulosť. „Približne rok a pol som experimentovala s marihuanou, extázou, hubami a meskalínom,“ priznala v otvorenom rozhovore pre magazín Life and Style. Ostáva len dúfať, že z niekdajších excesov sa poučila a v živote sa bude naďalej uberať tým správnym smerom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu