Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ponižujúci trapas: Tínedžerský idol na VIDEU prostitútky po divokej noci!

Spiaceho Justina Biebera zachytila mobilným telefónom brazílska šľapka. Zobraziť galériu (13)
Spiaceho Justina Biebera zachytila mobilným telefónom brazílska šľapka. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Strápnila ho na celej čiare! Aj keď si Justin Bieber (19) získal milióny sŕdc dospievajúcich fanúšičiek po celom svete, krotkého tínedžera v sebe definitívne pochoval. Dôkazom môže byť krátke video, o ktoré sa postaralo jedno z ľahkých dievčat. Po tom, čo s ním prostitútka strávila noc, zvečnila si ho kamerou mobilného telefónu.

Rúca všetky ilúzie! Justina Biebera jeho skalné obdivovateľky ešte stále uctievajú ako modlu a všade, kde sa objaví, rozpútajú hotovú hystériu. Kanadský rodák však v skutočnosti už vyrástol a užíva si všetky nemravné radosti, ktoré mu pozlátka šoubiznisu ponúka. Niet sa tak čo čudovať, že jeho posteľou prechádzajú aj dievčatá veľmi ľahkých mravov. Nanešťastie pre neho, jedna z brazílskych prostitútok mu nedávno prešla cez rozum. Predtým, ako sa vykradla z apartmánu, nakrútila si ho na mobil.

Krátke zábery vznikli ráno, keď sa tmavovlasá pracovníčka eskortnej služby chystala na odchod. Keďže jej klientom z predchádzajúcej noci sa stal svetoznámy idol, neodolala a zachytila jeho spiacu tvár mobilným telefónom. Vzápätí kameru obrátila na seba a internetovým užívateľom poslala pusu. Podobné gesto s úsmevom vyjadrila aj smerom k spiacemu Bieberovi a na rozlúčku mu ešte zamávala rukou.

Zahraničné médiá sa prikláňajú k názoru, že autorkou videa je Brazílčanka Tati Neves, ktorá sa na sociálnej sieti Facebook prezentuje viac než odvážnymi fotkami. Spevákov tím však akékoľvek intímnosti so svojráznou kurtizánou odmieta: „Video bolo nakrútené, keď Justin spal vo svojej vile. Bola tam skupinka mužov a žien, ktorí žúrovali, žiadne prostitútky. On zaspal, niekto vstúpil do izby a odfotil ho.“ To je však v rozpore s tvrdením Tati, ktorá sa na webe pochválila slušným množstvom bankoviek. Tie vraj zinkasovala za svoje nie celkom diskrétne služby.

Justin Bieber nakrútený brazílskou prostitútkou po spoločne strávenej noci

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu