Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Willisova roztomilá dcérka: Bruce ako dedo, ale Mabel krásna po mame!

Bruce Willis s najmladšou dcérkou Mabel Zobraziť galériu (10)
Bruce Willis s najmladšou dcérkou Mabel (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Otcovské povinnosti si plní na sto percent! Aj keď sa Bruce Willis (58) stal po štvrtýkrát otcom už ako zrelý päťdesiatnik, od rodičovských starostí sa nijako nedištancuje. Práve naopak, s rozkošnou ratolesťou trávi veľa času a jej detstvo si vychutnáva plnými dúškami. Sám síce pôsobí ako jej starý otec, no Mabel zdedila všetku krásu po očarujúce matke.

Rastie ako z vody! Aj keď maličká Mabel v apríli oslávila ešte len prvý rôčik svojho života, už teraz je jasné, že priveľa čŕt po otcovi nedostala do vienka. Na rozdiel od troch polovičných sestier, ktoré má Bruce Willis z prvého manželstva s Demi Moore, dievčatko patrí k roztomilým prominentným detičkám s matkinými rysmi. Genetická výbava po modelke Emme Heming z nej už teraz robí hotový magnet pre paparazzov.

Hrdina akčných snímok si cez víkend vyrazil s Mabel do parku, aby si s ňou užil chvíľky osamote a pohral sa s ňou pri preliezkach. Kučeravá dcérka už síce pobehuje po vlastných, no hrdý otec si ju niesol v náručí spolu s veľkou taškou. So šiltovkou na hlave maskoval plešinu, ale jeho skutočný vek prezrádzala sivá brada. Ak by nepatril k hollywoodskym hviezdam, okolie by v ňom hádalo skôr dedka ako biologického otca.

Ktovie, akým smerom sa bude uberať výchova roztomilej Mabel, no je veľmi pravdepodobné, že sa Bruce poučí z chýb, ktorých sa dopustil pri troch dospelých dcérach. Keďže bol odjakživa mimoriadne vyťažený a odcestovaný, z jeho ratolestí vyrástli poriadne divoké dievčatá. Pred pár dňami si už opäť zavarila 22-ročná Scout. Tá totiž vo vychytenom hoteli Chateau Marmont skákala nahá do bazéna.

„Scout bola prvá, ktorá sa vrhla do bazéna. Potom ju nasledovali asi desiati priatelia, ktorí boli buď polonahí alebo úplne nahí,“ prezradil očitý svedok. Na tej istej párty sa síce nachádzala aj staršia Rumer, no tá vo všetkej počestnosti odišla ešte pred pikantným incidentom. Nešlo pri tom o uzavretú spoločnosť a niečo podobné sa v spomínanej prevádzke považuje za neprípustné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu