Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Willisova krásna žena tajne porodila: Bruce, do pätice všetko dobré?!

Bruce Willis s krásnou manželkou Emmou Heming Zobraziť galériu (10)
Bruce Willis s krásnou manželkou Emmou Heming (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vytúžený syn mu zrejme nie je súdený! Hoci bol Bruce Willis (59) so svojimi štyrmi dcérami vždy maximálne spokojný, o potomka mužského pohlavia sa snažiť neprestal. Ani s druhou manželkou sa mu však splodiť chlapca akosi nedarí. Jeho očarujúca polovička Emma Heming (35) podľa zahraničných médií stihla tajne porodiť ešte v pondelok. Aj tentoraz priviedla na svet dievčatko.

Nikde ani zmienka! Zatiaľ čo ostatné celebrity sa so svojimi ratolesťami chvália celému svetu už takpovediac pár minút po pôrode, Bruce Willis so zákonnou polovičkou všetko dokonale ututlal. Píše tak americký magazín Us Weekly, podľa ktorého sa herečka ocitla na pôrodnej sále ešte v pondelok. Svojej najstaršej dcére Mabel podľa všetkého privedie domov takmer štvorkilovú sestričku Evelyn Penn.

Oficiálna webstránka spomínaného časopisu ďalej uviedla, že dvojnásobná mamička aj jej urastená ratolesť sa majú dobre. O novom prírastku však nikto z rodiny neinformoval ani prostredníctvom hovorcov či sociálnych sietí. Ktovie teda, či Bruceove tri dospelé dcéry vôbec tušia, že k nim pribudla ďalšia malá slečna.

To, že hollywoodsky veterán žije permanentne v spoločnosti dám, sa na ňom podpísalo vcelku zaujímavým spôsobom: „Niekedy musím odolať pokušeniu prehovoriť. Naučil som sa to pri jednaní s deťmi. To je moje pravidlo číslo jeden. V živote sa to hodí,“ prezradil v nedávnom rozhovore. Nechajme sa prekvapiť, či sa Bruce napriek šesťdesiatke klopúcej na dvere bude s manželkou pokúšať o ďalšie ratolesti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu