Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Celebrity bez talentu: Žijú v luxuse, no nepohli ani prstom... Ktoré to sú?!

Niektoré celebrity sa k popularite prepracovali aj bez toho, aby boli niečím výnimočné. Zobraziť galériu (11)
Niektoré celebrity sa k popularite prepracovali aj bez toho, aby boli niečím výnimočné. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Dokážu sa predať! Neoplývajú hereckým či speváckym nadaním, no paparazzi ich sprevádzajú na každom kroku. Reč je o celebritách, ktoré sa často objavujú v médiách a žijú si ako v bavlnke aj bez toho, aby v živote podnikli niečo výnimočné alebo aby čo i len chvíľu pracovali. Ktoré známe tváre sa presadili aj bez štipky talentu?

 

 

Kim Kardashian
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kim Kardashian s rodinou

Zarába milióny a žije najmä z toho, že jej kroky každý deň sledujú kamery. Medzi najúspešnejšie dámy, ktoré sa presadili v šoubiznise, jednoznačne patrí Kim Kardashian. K úspechu jej pred rokmi stačilo to, aby nakrútila a vypustila do sveta domáce porno. Dnes pravidelne nakrúca reality show o živote svojej rodiny a pravidelne sa objavuje v bulvárnych plátkoch.

Paris Hilton
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Paris Hilton

Dedička miliónového impéria sa vo vlnách šoubiznisu zviditeľnila už len tým, do akej bohatej rodiny sa narodila. Zaznamenala síce spevácke pokusy a dokonca sa objavila aj v niekoľkých reklamách. Zlé jazyka tvrdia, že časy jej najväčšej popularity už dávno pominuli, no naivná blondínka si zrejme myslí pravý opak. Na nákupoch ju totiž ešte stále sprevádzajú aj bulvárni fotografi.

Phoebe Price bez bielizne
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Phoebe Price

Zúfalo túži po hereckej kariére, no zatiaľ sa zmohla len na zopár pikantných trapasov. Americká ryšavka totiž svoje intímne partie vystrkuje zakaždým, keď sa prederie na červený koberec. Medzi jej najväčšie doterajšie úspechy pred kamerou patrí drobná rola v seriáli Akty X.

Bristol Palin
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Bristol Palin

Slobodná tínedžerka spustila hotový mediálny ošiaľ, keď v roku 2008 nečakane otehotnela. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby jej matka Sarah práve v tom čase nestála na vrchole svojej politickej kariéry. Patrila totiž medzi horúce favoritky na post viceprezidentky Spojených štátov. Aljašskej guvernérke sa tak dcéra postarala o hotové fiasko. Bristol má dnes 22 rokov, teší sa zo svojho synčeka a stala sa miláčikom televíznych obrazoviek prostredníctvom viacerých reality šou.
Tila Tequila
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Tila Tequila

Ďalšia celebrita, ktorá vzišla z reality šou stanice MTV. Médiá už dávnejšie zaujala vychudnutou a krehkou postavou, ale aj tým, že sa ocitla na odvykacej kúre. Nikto nevie, ako to robí, no paparazzi ju nezabudnú vyfotografovať na žiadnej párty. A jej najnovší výstrelok? Nakrútila video, na ktorom pohybuje dlaňami vo vzduchu a údajne vytvára „energetické gule“.

Peaches Geldof prevrhla na
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Peaches Geldof

Ako jedna z mála kedysi naozaj pracovala – užívala si miestečko moderátorky v britskej televízii. Dcéra známeho hudobníka Boba Geldofa však nafotila pikantné zábery, vrhla sa na drogy a záujem o ňu aj za veľkou mlákou prudko stúpol.

Amber Rose
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Amber Rose

Do povedomia sa síce dostala ako výstredná milenka Kanyeho Westa, no medzičasom porodila potomka úplne inému rapperovi. Pri pohľade na jej kyprejšie krivky len ťažko uveriť, že sa prezentuje ako modelka. Pravdou ale zostáva, že sa zopárkrát objavila na obálkach niektorých magazínov.

Extrémne štíhla Courtney Stodden
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Courtney Stodden

Podnikavá blondínka „kariéru“ odštartovala už vo veku 16-ich rokov, keď so súhlasom matky svoje oficiálne „áno“ povedala hercovi Dougovi Hutchisonovi. Hrdina Zelenej míle mal v tom čase už po päťdesiatke, vďaka čomu manželský párik vyvolal poriadny rozruch. Courtney sa dlhší čas nevedela presadiť podľa svojich predstáv, tak si nechala rapídne zväčšiť poprsie a upísala sa britskej reality šou.

Katie Price
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Katie Price

Exmanželka populárneho speváka Petra Andreho má za sebou hneď niekoľko stroskotaných zväzkov, početné plastiky a pikantné škandály. So silikónmi XXL pôsobila najmä ako glamour modelka, uviedla na trh vlastný parfum a napísala autobiografiu. Čím si však fanúšikov vlastne získala, ostáva záhadou.

Kevin Federline
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: SITA)

Kevin Federline

Pôsobil síce ako priemerný tanečník, no odkedy sa v roku 2004 oženil s Britney Spears, jeho tvár pozná celý svet. S popovou princeznou splodil dvoch synov, ktorých po rozvode dokonca získal do osobnej starostlivosti. Dnes je opäť ženatý s dlhoročnou partnerkou Victoriou Prince.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu