Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ryšavá herečka ako Santova pomocníčka: Ho-ho-ho, vyvalené vnady, v rozkroku mašlička!

Phoebe Price sa zmenila na Santovu pomocníčku. Zobraziť galériu (8)
Phoebe Price sa zmenila na Santovu pomocníčku. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ktovie, čo by na ňu povedal Santa! Phoebe Price (43) sa prezentuje ako herečka a modelka, no oveľa viac sa preslávila (ne)chcenými odhaleniami a pretŕčaním svojho tela pri každej možnej príležitosti. Vianočné sviatky nie sú výnimkou. Ryšavka sa preto najnovšie prezliekla za pravú ruku Santa Clausa a ako darček servíruje svoje polonahé telo.

Nesklamala! Phoebe Price odštartovala svoju kariéru ako modelka. Realizovala sa najmä v Grécku a Taliansku. Neskôr však zatúžila po herectve a v Los Angeles navštevovala hodiny hereckého kurzu. Tie jej však očividne boli zbytočné. Pred filmovými kamerami sa červenovláska príliš nepresadila. A tak sa už pár rokov usiluje zaujať, ako vie. 


Mohlo by vás zaujímať: 


O Phoebe sa v médiach najčastejšie objaví zmienka, keď sa jej v spoločnosti "náhodou" prihodí pikantné odhalenie. V presvedčení, že nahota predáva, sa ryšavka pravidelne odhaľuje tiež pred objektívmi fotografov a zásobuje verejnosť zábermi, ktoré občas pôsobia dojmom, akoby úplne stratila súdnosť.   

Rozpačité sú i jej vianočne ladené fotky. Na nich ryšavka pózuje v akože sexi kostýme Santovej pomocníčky a pretŕča svoje pehaté telo. Lascívne pózy a afektovaný výraz tváre sú samozrejmosťou. Určitá skupinka chlapov by možno takúto nádielku pod stromčekom uvítala. Či by ju bral aj pán Claus, je však otázne. 

Poebe Price svoje bujné vnady pretŕča vždy, keď sa dá.
Zobraziť galériu (8)
Poebe Price svoje bujné vnady pretŕča vždy, keď sa dá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Polonahá Phoebe Price zo seba urobila vianočný darček.
Zobraziť galériu (8)
Polonahá Phoebe Price zo seba urobila vianočný darček.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Phoebe Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu