Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

»Obchodník s deštěm« šokuje: Spevák sa rozvádza po 5 rokoch!

Richard Krajčo Zobraziť galériu (5)
Richard Krajčo (Zdroj: SITA, Facebook, YouTube)

PRAHA - Český spevák a herec Richard Krajčo z kapely Kryštof sa po piatich rokoch rozvádza s manželkou Martinou Poulíčkovou, s ktorou má dve deti.

"Áno, rozvádzame sa. To je všetko, čo k tomu poviem. Žiadame všetkých, aby rešpektovali naše súkromie," 36-ročný umelec v rozhovore pre portál iDNES.cz. Pár údajne žije oddelene od jari, pričom sa už stihol dohodnúť aj na rozdelení majetku a starostlivosti o ich syna a dcéru.

Krajčo a Poulíčková sa vzali v novembri 2008, pričom už vtedy spolu chodili zhruba dva roky. Obaja mali za sebou nevydarené manželstvá - Krajčo so speváčkou Ivou Frühlingovou, zatiaľ čo jeho partnerka so športovým moderátorom Pavlom Poulíčkom. 

Richard Krajčo je známy najmä ako frontman skupiny Kryštof. S tou dosiaľ vydal albumy ako Magnetické pole (2001), V siločarách (2002), 03 (2003), Mikrokosmos (2004), Ži(v)je (2005), Rubikon (2006) či Kryštof v Opeře (2008). Medzi najznámejšie hity kapely patria piesne ako Lolita, Cosmo$hop, Ženy, Tramvaje, Obchodník s deštěm, Zrcadlení, Atentát, Tak nějak málo tančím či Malý princ. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu