Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známeho českého speváka zradilo zdravie: Ochrnul na pol tela!

Richard Krajčo Zobraziť galériu (5)
Richard Krajčo (Zdroj: SITA, Facebook, YouTube)

PRAHA - Prestala mu fungovať polovica tela! Frontman kapely Kryštof Richard Krajčo (41) musel v sobotu len pár hodín pred koncertom zrušiť svoje vystúpenie. Dôvodom boli silné bolesti súvisiace so zablokovaným nervom, ktorý spôsobil to, že spevák dočasne ochrnul.

Uplynulú sobotu mala byť česká skupina Kryštof súčasťou istého multižánrového festivalu na východe Slovenska. Počas obeda sa však líder kapely prostredníctvom sociálnych sietí všetkým verejne ospravedlnil a fanúšikom oznámil, že svoje vystúpenie musí pre zdravotné problémy a silné bolesti napokon zrušiť.

„Fyzicky som indisponovaný, zablokovali sa mi nervy v... tam... no a preto nie som schopný žiadneho pohybu a bohužiaľ je to také bolestivé, že nie som schopný ani poriadne rozprávať, nie že ešte spievať,“ vyjadril sa vo svojom video príspevku na Facebooku spevák, ktorému zablokovaný nerv v zadnej časti tela spôsobil veľké bolesti a dočasné ochrnutie. Dôsledky týchto nečakaných komplikácií sú na ňom badateľné ešte dnes.

Spevák Richard Krajčo sa pre zablokovaný nerv v zadnej časti tela sotva hýbe.
Zobraziť galériu (5)
Spevák Richard Krajčo sa pre zablokovaný nerv v zadnej časti tela sotva hýbe.  (Zdroj: Facebook)

„Vďaka fyzioterapeutom sa dnes síce môžem na nohy postaviť, ale to je tak asi všetko, čo aktuálne môžem. Nehnevajte sa, ale tentoraz to zdravie nedovolilo,“ zhodnotil situáciu ubolený hudobník.

Krajčovi sa však podľa najnovších informácií jeho zdravotný stav, našťastie, zlepšuje a zdá sa, že bude v plnej kondícii už čo nevidieť.  

Richard Krajčo sa vo video príspevku na Facebooku všetkým fanúšikom ospravedlnil za zrušenie vystúpenia kapely Kryštof. Dôvodom bol jeho vážny zdravotný stav, ktorý muzikantovi spôsobil dočasné ochrnutie polovice tela.
Zobraziť galériu (5)
Richard Krajčo sa vo video príspevku na Facebooku všetkým fanúšikom ospravedlnil za zrušenie vystúpenia kapely Kryštof. Dôvodom bol jeho vážny zdravotný stav, ktorý muzikantovi spôsobil dočasné ochrnutie polovice tela.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: KryštofRichard Krajčo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu