Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kultový spevák Richard Marx šokuje: Rozvod v 50-ke!

Richard Marx Zobraziť galériu (4)
Richard Marx (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Americký spevák Richard Marx sa v 50 rokoch rozvádza. Rodák z Chicaga, ktorého preslávili okrem iných nahrávky songov ako Endless Summer Nigths, Right Here Waiting, Now and Forever či Hazard, sa už vlani v júli rozišiel s manželkou, herečkou Cynthiou Rhodesovou.

Americké médiá potom v týchto dňoch s odvolaním sa na jeho hovorcu potvrdili, že sa dvojica po 25 rokoch manželstva rozvádza. Hudobník a spevák, ale aj skladateľ a producent v jednej osobe, ktorého debutový album z roku1987 si kúpili takmer štyri milióny hudobných nadšencov, spolupracoval v uplynulých desaťročiach s viacerými osobnosťami šoubiznisu, tak napríklad s Johnom Farnhamom a Donnou Lewisovou, ale aj exBeatlom Ringom Starrom. Je laureátom Gramny z roku 2004 za song Dance with My Father, ktorého spoluautorom bol popri Marxovi medzičasom zosnulý Luther Vandross.

Herečka, speváčka a tanečníčka Cynthia Rhodesová je známa predovšetkým vďaka kreáciám v hudobných filmoch ako napríklad Hriešny tanec (Dirty Dancing), Flashdance alebo Staying Alive. S Marxom sa zoznámila práve pri realizácii soundtracku k tretej z menovaných snímok v roku 1983. Po ich sobáši v januári 1989 sa však rodáčka z Nashvillu stiahla do ústrania a venovala sa výchove troch spoločných, medzičasom dospelých synov - Brandona, Lucasa a Jesseho.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu