Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Božská Adele opäť strašila bez mejkapu: Čo sa jej to stalo s tvárou?

Speváčka Adele sa bez mejkapu na krásku z obálok časopisov vonkoncom nepodobá. Zobraziť galériu (10)
Speváčka Adele sa bez mejkapu na krásku z obálok časopisov vonkoncom nepodobá. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Úplne iná a všedná! Hoci mnohé celebrity používajú na utajenie svojej identity rôzne maskovacie manévre, speváčke Adele (25) stačí, aby sa nenalíčila. Dôkazom môže byť jej neupravená tvár, ktorú paparazzi zachytili cez víkend. Celosvetovo známu a úspešnú blondínku by spoznal naozaj málokto.

Z tejto fotografie mať radosť rozhodne nebude! Reč je o hudobnej ikone Adele, ktorá si napriek korpulentnejšej postave svojím talentom a krásou získala srdcia miliónov fanúšikov. Ako sme vás však už na Topkách informovali, nádherná žena z titulných strán sa v súkromí mení na škaredé káčatko. Najnovšie sa o tom mohli presvedčiť fotografi, ktorí zastihli Adele na odchode z koncertu Lady Gaga.

Adele si momentálne vychutnáva materskú dovolenku, a preto svoje pracovné tempo znížila na minimum. Dianie vo svete hudby však naďalej pozorne sleduje, o čom svedčí jej účasť na vystúpení konkurentky Lady Gagy so skladbami z nového albumu Artpop.

Keď sa spokojná mamička snažila pod rúškom tmy vytratiť zadným vchodom, nečakane sa stretla s bleskami fotoaparátov. A tie odhalili, že Adele vyrazila za kultúrnym vyžitím nenalíčená. Dokonca mala akoby vybielené obočie a takpovediac vyplašený výraz.

Prvorodená a zatiaľ jediná ratolesť uznávanej hviezdy v októbri oslávi už prvý rok života. A ako sa na túto udalosť pripravuje samotná speváčka? „Adele je celkom dobrá v kuchyni, takže chce Angelovi upiecť narodeninovú tortu úplne sama. A pohráva sa s myšlienkou, že mu zaspieva špeciálnu pieseň,“ prezradil zdroj z Adelinho blízkeho okolia. Zdá sa teda, že oblá diva patrí k domácim typom a rodinné zázemie ju skutočne napĺňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu